Μάσκα φωτοθεραπείας προσώπου LED: Η επένδυση που πρέπει να κάνεις για μια νεανική επιδερμίδα χωρίς ατέλειες!

Ανακάλυψε τα οφέλη της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Είσαι από εκείνες που λατρεύουν τη φροντίδα της επιδερμίδας τους, αποφεύγουν τον ήλιο, φορούν πάντα αντηλιακό χειμώνα-καλοκαίρι και επιλέγουν τα καλύτερα για την περιποίηση του προσώπου τους; Εάν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου σε αυτήν την περιγραφή τότε ήρθε η ώρα να κάνεις την κατάλληλη επένδυση για το δέρμα σου, που δεν άλλη από μια μάσκα φωτοθεραπείας προσώπου LED.

Η συγκεκριμένη μάσκα προσφέρει εντατική αντιρυτιδική δράση μέσα από μια σφριγηλή και ελαστική όψη ενώ είναι ότι πιο προηγμένο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή για την περιποίηση της επιδερμίδας σου με σύμμαχο τις νέες τεχνολογίες. (δες και τις 5 καλύτερες & πιο οικονομικές κρέμες με νιασιναμίδη για λαμπερή επιδερμίδα μετά τα 40)

Πώς λειτουργεί η μάσκα φωτοθεραπείας προσώπου LED;

Πρόκειται για μια τεχνολογική συσκευή φωτοθεραπείας προσώπου με LED. Η συγκεκριμένη μάσκα που τοποθετείται πάνω στο πρόσωπο διαθέτει εκατοντάδες μικρούς λαμπτήρες LED που εκπέμπουν διαφορετικούς τύπους φωτός σε διαφορετικά μήκη κύματος για να διεγείρουν τα κύτταρα του δέρματος -εκ των έσω- προκειμένου να ενισχυθεί η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, που χαρίζει μια σφριγηλό όψη απαλλαγμένη από ρυτίδες και χαλάρωση.


Γιατί είναι πιο αποτελεσματική ακόμη & από την καλύτερη αντιρυτιδική κρέμα;

Η εφαρμογή μιας κρέμας προσώπου κάθε μέρα -πρωί και βράδυ- είναι απαραίτητη, γιατί χρησιμεύει στην ενυδάτωση του δέρματος και στην ενίσχυση του δερματικού φραγμού. Ωστόσο, η κρέμα- σε αντίθεση με τη μάσκα LED- παραμένει στην επιφάνεια, έχει δηλαδή ενυδατική δράση στα εξωτερικά στρώματα της επιδερμίδας, χωρίς ωστόσο να φθάνει στα βαθύτερα, που βρίσκεται και η δομής στήριξης του δέρματος. Από την άλλη η μάσκα φωτοθεραπείας προσώπου LED, έχει την ικανότητα να διοχετεύει το φως της στο χόριο, ακριβώς εκεί όπου σχηματίζεται το κολλαγόνο, και σε ορισμένες περιπτώσεις και στο υπόδερμα, το πιο βαθύτερο στρώμα. Έτσι η δράση της είναι πιο βαθιά και πιο στοχευμένη.

Τα πλεονεκτήματά της

  • Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
  • Έχει αντιρυτιδική δράση.
  • Καταπολεμά τη χαλάρωση του δέρματος και συσφίγγει το δέρμα.
  • Μπορεί να μειώσει το έκζεμα και τη δερματίτιδα.
  • Βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.
  • Χαρίζει φωτεινή και λαμπερή όψη.

Δοκίμασέ την!

Επίλεξε μια μάσκα LED όπως η μάσκα µε λάμπες LED 3 χρωμάτων, Eva Belle, 3 Color Led Mask της InterMed, η οποία, μεταξύ άλλων, τονώνει τοπικά την µικροκυκλοφορία του αίµατος και εξισορροπεί τη λιπαρότητα (θα τη βρεις στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής από την InterMed),

evabelle_ledmask