Naked french nails: Η νέα τάση στο μανικιούρ που θα «φορεθεί» περισσότερο το 2024!

Ανακάλυψε το hot manicure που μπαίνει δυναμικά στη ζωή μας!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Georgia Rae
Instagram: Georgia Rae

Το σκουρόχρωμο μανικιούρ σε κούρασε και ψάχνεις για κάτι που θα το ανανεώσει; Εάν ναι, τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις την «ευκολοφόρετη» τάση των naked french nails, που από ό,τι φαίνεται θα βλέπουμε παντού το 2024! (δες και τα navy blue nails, την hot απόχρωση στα νύχια που θα βλέπεις παντού όλο το Φεβρουάριο)

Σε αντίθεση με τα coquette nails-που είναι και αυτά μια από τις κυρίαρχες τάσεις για τη σεζόν- το συγκεκριμένο μίνιμαλ trend, το οποίο θυμίζει κατά πολύ το κλασικό και διαχρονικό γαλλικό μανικιούρ, υπόσχεται να δώσει στα νύχια σου μια φυσική και καθαρή όψη βγάζοντας απίστευτη φινέτσα και κομψότητα.

Τι είναι τα naked french nails & γιατί θα «φορεθούν» όσο τίποτα μέσα στο 2024;

Πρόκειται για ένα μίνιμαλ μανικιούρ που έχει ως βασική του φιλοσοφία το κλασικό γαλλικό. Ωστόσο μια χαρακτηριστική του διαφορά είναι ότι αντί για τη λευκή απόχρωση που χρησιμοποιείται για να σχηματιστεί το tip στις άκρες των δακτύλων σου συνήθως επιλέγονται πιο ζεστοί και φυσικοί τόνοι.

Αυτό εξάλλου το κάνει διαχρονικό και κλασικό χαρίζοντάς του παράλληλα μια μοντέρνα πινελιά που το διαφοροποιεί από το γαλλικό μανικιούρ. Έτσι, αποτελεί μια safe επιλογή στο μανικιούρ, την οποία μπορείς να υιοθετήσεις εύκολα χωρίς να ανησυχείς ότι θα είναι out of date.

Πώς να υιοθετήσεις την τάση σωστά

Η επιλογή των αποχρώσεων είναι η κύρια διαφορά μεταξύ του naked french manicure και του παραδοσιακoύ γαλλικού. Το πρώτο δεν είναι τόσο έντονο όσο το κλασικό, ενώ ακόμη μοιάζει σαν μια ενίσχυση των φυσικών σου νυχιών. Έτσι, για να το υιοθετήσεις επίλεξε ένα ημιδιαφανές ροζ βερνίκι, το οποίο θα εφαρμόσεις και ως βάση για τα νύχια σου και στη συνέχεια άπλωσε ένα υπόλευκο στις άκρες τους.

Naked french nails inspo

Eάν αναζητάς λίγη έμπνευση για το πως να το δοκιμάσεις παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές προτάσεις για ένα naked french manicure, που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Minimal classic

To συγκεκριμένο μανικιούρ δείχνει κομψό σε φινετσάτο σε κοντά και τετραγωνισμένα νύχια.


Oval naked french nails

Eάν έχεις μακριά νύχια σε οβάλ σχήμα το naked french manicure θα τους δώσει μια άλλη διάσταση προσθέτοντας μια πινελιά φρεσκάδας.

Glam touch

To naked french nails σε μια λαμπερή εκδοχή για όσες θέλουν να διαφοροποιηθούν ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα.


Glazed effect

Υιοθέτησε το συγκεκριμένο μανικιούρ μέσα από αποχρώσεις που θα σου δώσουν αυτό το glazed εφέ.