Ξέχνα το ear piercing! H Μegan Fox δοκίμασε το nail piercing στα νύχια της & απογείωσε το μανικιούρ της!

Δες την τάση που επιστρέφει από τα 90s

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Κάθε φορά που η εντυπωσιακή Megan Fox, δοκιμάζει μια νέα τάση στο μανικιούρ της για να εμφανιστεί σε ένα επίσημο event, και όχι μόνο, γίνεται αμέσως viral. Και αυτό γιατί τόσο η δημοφιλής ηθοποιός όσο και η nail artist, που επιμελείται τα νύχια της, Britney Boyce, δεν επιλέγουν απλά μια νέα απόχρωση αλλά δημιουργούν μικρά κομψοτεχνήματα για ένα μανικιούρ που πραγματικά ξεχωρίζει. (δες και το naked french nails, την νέα τάση στο μανικιούρ που θα «φορεθεί» περισσότερο το 2024)

Πρόσφατα μάλιστα, η λαμπερή σταρ σε συνεργασία με την αγαπημένη της nail artist, επέλεξε να υιοθετήσει μια μεταλλική απόχρωση στα νύχια της, την οποία συμπλήρωσε με λαμπερά charms, τα οποία και τοποθέτησε στο tip του κάθε νυχιού. Η συγκεκριμένη τεχνική, που έχει επιρροές από τη δεκαετία του 1990 ονομάζεται nail piercing και από ό,τι φαίνεται ήρθε για να μείνει!

Δες το nail piercing, την hot τάση που δοκίμασε η Megan Fox στα νύχια της

Για το εντυπωσιακό και εκκεντρικό μανικιούρ της Megan Fox, η nail artist, Brittney Boyce, διατήρησε το οβάλ σχήμα στα μακριά της νύχια και στη συνέχεια εφάρμοσε ένα μεταλλικό ασημί βερνίκι νυχιών που τα ανέδειξε μοναδικά. Στη συνέχεια και με τη βοήθεια μιας λεπτομερούς τεχνικής δημιούργησε μικρές τριπούλες στις άκρες των νυχιών της τοποθετώντας εκεί διάφορα μικρά κρεμαστά στολίδια, τύπου charms.


Μάθε περισσότερα για το nail piercing

Το nail piercing είναι μια δημοφιλής τάση, που επανακάμπτει δυναμικά από τη δεκαετία του 1990 στο μανικιούρ της σεζόν. Σε αντίθεση με το ear ή body piercing είναι φυσικά πιο ανώδυνη τεχνική καθώς το τρύπημα των νυχιών δεν πονάει καθόλου. Μπορεί να υιοθετηθεί σε μακριά νύχια, είτε είναι φυσικά ή τεχνητά, στα οποία έχει τοποθετηθεί προηγουμένως μια ενισχυμένη βάση προκειμένου να είναι αρκετά ανθεκτικά για να μην σπάσουν από το τρύπημα. Όσο για τα κοσμήματα που τοποθετούνται αυτά συνήθως είναι μικρά σκουλαρίκια όπως: κρικάκια, πέρλες ή και άλλα σχέδια, που στολίζουν τις άκρες των νυχιών.

Nail inspo

Δες μερικές ιδέες για να εμπνευστείς και να υιοθετήσεις και εσύ το nail piercing στην αγαπημένη σου εκδοχή.

Chic & minimal

Two-tone piercing


Σε nude βάση

Creative chrome