Chocolate nails: H hot σοκολατένια απόχρωση στο μανικιούρ που θα βλέπουμε παντού το 2024!

Δες πως & γιατί πρέπει να την υιοθετήσεις τώρα!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Ellie Louise Nails
Instagram: Ellie Louise Nails

Η σοκολατί απόχρωση στο χρώμα των νυχιών «τρεντάρει» όσο τίποτα στα social media, ενώ το hashtag #brownnailpolish έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Κάπως έτσι, τα chocolate nails μπαίνουν τη ζωή και στο μανικιούρ μας αυτή τη σεζόν για να το ζεστάνουν και να το κάνουν λίγο πιο ενδιαφέρον μέσα από έναν αέρα πολυτέλειας που θα χαρίσουν στα νύχια! (δες και για το naked french nails, τη νέα τάση στο μανικιούρ που θα «φορεθεί» περισσότερο το 2024)

Chocolate nails: H τάση που πρωταγωνιστεί στο μανικιούρ & την οποία θα βλέπουμε παντού το 2024

Το σοκολατί και οι αποχρώσεις του είναι η Νο 1 τάση στο χρώμα των νυχιών αυτή τη σεζόν, ενώ όλα δείχνουν ότι θα εξακολουθούμε να το βλέπουμε μέχρι και τα τέλη του καλοκαιριού, σε πιο ανοιχτόχρωμους τόνους. Πρόκειται για μια κλασική απόχρωση, η οποία μας δίνει μια καλή εναλλακτική για το χρώμα των νυχιών αντί για να επιλέξουμε σκούρες και ακόμη πιο διαχρονικές αποχρώσεις όπως το μαύρο ή το σκούρο μπλε.


Nail Inspo

Ψάξαμε και βρήκαμε μερικές ιδέες και προτάσεις για να εμπνευστείς και να επιλέξεις την αγαπημένο σου εκδοχή των chocolate nails. Πάρε μια μικρή γεύση...

Chic & classic

Σε μακριά νύχια με οβάλ σχήμα, η συγκεκριμένη απόχρωση δείχνει απλά υπέρκομψη, ενώ συνδυάζεται με κάθε σου outfit.

Short & cute

Έχεις κοντά και τετραγωνισμένα νύχια και αναρωτιέσαι εάν πρέπει να δοκιμάσεις αυτήν την απόχρωση; Όχι πια, γιατί και στο συγκεκριμένο μήκος και σχήμα αναδεικνύεται μοναδικά.

Coffee latte

Η σοκολατένια απόχρωση συνδυάζεται ιδανικά με πιο nude τόνους για να δημιουργήσεις ένα ευφάνταστο μανικιούρ, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.


Two-tone choco nails

Με ένα ροζ βερνίκι δημιούργησε μια υπέροχη διχρωμία στο μανικιούρ σου, χωρίς ωστόσο να καταφύγεις σε υπερβολές. Το τέλειο combo!


Nail art

Λατρεύεις τα ιδιαίτερα μοτίβα στα νύχια σου; Το σοκολατί χρώμα θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τα πιο ευφάνταστα χωρίς να προσπαθήσεις πολύ.