Chrombré nails: Το 2 σε 1 hot μανικιούρ για το οποίο όλοι θα μιλούν το 2024!

Ανακάλυψε τη νέα τάση στα νύχια

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Hayley Clare - By Hayle
Instagram: Hayley Clare - By Hayle

Ένα μοναδικό mani trend που συνδυάζει την τεχνική του ombré στα νύχια με ένα υπέροχο chrome φινίρισμα έρχεται δυναμικά αυτή τη σεζόν για να απογειώσει το μανικιούρ σου.

Το chrombré αποτελεί μια μείξη της παραπάνω τεχνικής, που συμπληρώνεται με chrome τόνους δημιουργώντας ένα ευφάνταστο nail effect στα νύχια σου. Mάλιστα ανάλογα με τις αποχρώσεις που θα επιλέξεις για να το υιοθετήσεις μπορείς να δημιουργήσεις από ένα ουδέτερο, τύπου nude, έως ένα πολύχρωμο μανικιούρ, που σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. (δες και το chocolate nails, την hot σοκολατένια απόχρωση στο μανικιούρ που θα βλέπουμε παντού το 2024)

Chrombré nails: Τι είναι & γιατί όλοι θα μιλούν γι' αυτό το 2024;

Είναι ένα νέο nail trend που έχει ως βάση του ένα ombré εφέ στα νύχια και συμπληρώνεται στη συνέχεια από μια ειδική chrome σκόνη που του δίνει μια μοντέρνα πινελιά. Για να το πετύχεις αρχικά επίλεξε τις αποχρώσεις για το ombre - τουλάχιστον μία πιο σκούρα και μία πιο ανοιχτή.


Οι nude και λευκές αποχρώσεις ή ακόμη και οι πιο τολμηρές, που θυμίζουν ουράνιο τόξο, είναι ιδανικές για να δημιουργήσεις το συγκεκριμένο εφέ στα νύχια σου. Ένας άλλος τρόπος για να το υιοθετήσεις είναι «αναμειγνύοντας» δύο διαφορετικούς τόνους ή δημιουργώντας ένα ombré εφέ μέσα στην ίδια χρωματική οικογένεια για να προσθέσεις βάθος και διάσταση στα νύχια. Σημείωσε ότι το chrombré μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σχήμα ή μήκος νυχιού.

Υιοθέτησέ το βήμα-βήμα

  • Για να δημιουργήσεις το chrombre ξεκίνα εφαρμόζοντας μια προστατευτική βάση για τα νύχια σου.
  • Στη συνέχεια, πέρασε μια στρώση από την πιο ανοιχτή απόχρωση βερνικιού σε όλα τα νύχια.
  • Αφού στεγνώσει καλά χρησιμοποίησε ένα σφουγγάρι για να αναμείξεις τις πιο σκούρες αποχρώσεις από τις άκρες προς τη μέση κάθε νυχιού δημιουργώντας ένα ντεγκραντάρισμα.
  • Τώρα με τη βοήθεια ενός πινέλου εφάρμοσε προσεκτικά την ειδική chrome σκόνη πάνω στα νύχια σου με την προϋπόθεση ότι αυτά έχουν στεγνώσει καλά.
  • Τελειώνοντας, σφράγισε το μανικιούρ με ένα γυαλιστερό top coat που θα σου δώσει την απαραίτητη λάμψη.

Nail Inspo

Πάρε μια μικρή γεύση από μερικές ιδέες και προτάσεις για να υιοθετήσεις το trend του chrombré στα νύχια σου.

Strawberry touch


Gold finger


Rainbow fever


Green is the new black