Με αυτό το παράξενο κόλπο θα ξανασκεφτείς τον τρόπο που απλώνεις το κραγιόν σου!

Η celebrity makeup artist, Pat McGrath σου δείχνει πώς

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Η δημοφιλής makeup artist, Pat McGrath σε ένα πρόσφατο Instagram Live μοιράστηκε με τους φανατικούς της followers ένα μοναδικό beauty hack, το οποίο χρησιμοποίησε και η ίδια για να εφαρμόσει με έναν εντελώς διαφορετικό και απρόσμενο τρόπο το κραγιόν στα χείλη των μοντέλων, που επιμελήθηκε με αφορμή το Fashion Show του Οίκου Maison Margiela Spring/Summer 2024 Artisanal με καλλιτεχνικό διευθυντή τον John Galliano.

Πρόκειται για μια εύκολη και γρήγορη τεχνική την οποία μπορείς και εσύ να αντιγράψεις προκειμένου να αποκτήσεις ένα φυσικό χρώμα στα χείλη σου χωρίς να προσπαθήσεις πολύ και με ελάχιστες κινήσεις-κλειδί. (δες και 5 value for money lip oils - με τιμές που ξεκινούν από 3,79 ευρώ - για σούπερ ενυδάτωση & λάμψη στα χείλη σου)

Αυτό είναι το παράξενο κόλπο που θα σε κάνει να σκεφτείς ξανά τον τρόπο που εφαρμόζεις το κραγιόν σου

Η τεχνική για να απλώσεις το κραγιόν σου αλλιώς είναι απλή. Απλά εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα από το κραγιόν σου στο πάνω μέρος των χεριών σου και στη συνέχεια ζέστανέ το με τα δάκτυλά σου. Μετά πάρε μια μικρή ποσότητα από αυτήν με το δάχτυλό σου και ταμπονάρισε την ελαφρά πάνω στα χείλη σου.

γυναίκα κρατά κόκκινο κραγιόν
Unsplash

Με αυτόν τον τρόπο το χρώμα στα χείλη σου εφαρμόζεται με πιο φυσικό τρόπο από ό,τι εάν το άπλωνες απευθείας από τη συσκευασία του. Επίσης, έτσι θα χρειαστείς ακόμη μικρότερη ποσότητα από το κραγιόν σου αφού εφαρμόζοντάς το από τη συσκευασία του θα έπρεπε να απλώσεις περισσότερες στρώσεις από το κραγιόν σου.

Σε κάθε περίπτωση είναι μια πολύ καλή εναλλακτικά για όσες θέλουν να τολμήσουν έντονα χρώματα για τα χείλη τους χωρίς ωστόσο να δείχνουν πολύ υπερβολικά, μια και με αυτόν τον τρόπο ακόμη και η πιο έντονη απόχρωση δείχνει απόλυτα φυσική πάνω στα χείλη σου, ενώ η εφαρμογή της είναι πραγματικά παιχνιδάκι.

Δες πώς να το κάνεις μέσα από ένα βίντεο της διάσημης makeup artist