Spring nails: Βρήκαμε τις 7 top τάσεις στο μανικιούρ που θα βλέπουμε παντού την άνοιξη!

Πάρε μια μικρή γεύση...

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Harriet Westmoreland
Instagram: Harriet Westmoreland

Με την άνοιξη να είναι μια ανάσα μακριά όλες μας αναζητούμε μανιωδώς για την επόμενη απόχρωση που θα δοκιμάσουμε στο μανικιούρ μας. (δες και το chrombré nails, το 2 σε 1 hot μανικιούρ για το οποίο όλοι θα μιλούν το 2024)

Αφήνοντας πίσω μας λοιπόν τα σκούρα χρώματα του χειμώνα λέμε το ναι σε ανοιχτόχρωμες, και όχι μόνο αποχρώσεις αλλά και σε διαφορετικά σχήματα νυχιών και υποδεχόμαστε την ομορφότερη εποχή του χρόνου, την άνοιξη, με την καλύτερη μας διάθεση και τα πιο hot nail trends που προτείνουν οι celebrity nail artists.

Spring nails: Δες τις 7 top τάσεις στο μανικιούρ για τη φετινή άνοιξη

Με γεύση από γαλλικό, neutral τόνους, τολμηρές αποχρώσεις, όπως αυτή του κόκκινου αλλά και chrome φινιρίσματα η φετινή άνοιξη τα έχει κυριολεκτικά όλα μέσα από υπέροχες ιδέες και προτάσεις που υπόσχονται να απογειώσουν το μανικιούρ σου. Πάρε μια μικρή γεύση...

H επιστροφή του γαλλικού μανικιούρ

Το αγαπημένο french mani κάνει το δυναμικό του comeback αυτή τη σεζόν. Μάλιστα, αυτή τη σεζόν μπορείς να το υιοθετήσεις ακόμη και με πιο παστέλ ή ροζ αποχρώσεις για να διαφοροποιηθείς.

Back to basics

Οι neutral τόνοι πρωταγωνιστούν και φέτος στο ανοιξιάτικο μανικιούρ δίνοντάς του μια σικάτη και φινετσάτη πινελιά.


Red alert

Το φλογερό κόκκινο, παρότι το έχουμε συνηθίσει για πιο γιορτινές εμφανίσεις κάνει την ανατροπή του και γίνεται ο κυρίαρχος για ένα ανοιξιάτικο μανικιούρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις.


Chrome touch

Σε διάφορες αποχρώσεις το chrome mani επανακάμπτει! Ιδανικό σχήμα και μήκος για το υιοθετήσεις είναι τα κοντά και τετραγωνισμένα νύχια.

Nail art with sticker

Δώσε στα νύχια σου μια παιχνιδιάρικη νότα στολίζοντάς τα με υπέροχα αυτοκόλλητα, που θα κλέψουν την παράσταση.


Almond nails

Για εσένα που έχεις μακριά νύχια το αμυγδαλωτό σχήμα είναι ό,τι καλύτερο για να υιοθετήσεις μια neutral και όχι μόνο απόχρωση φέτος την άνοιξη.

Square & fair

Tα κοντά και τετραγωνισμένα νύχια είναι μια safe, κλασική και διαχρονική επιλογή που θα φορεθεί πολύ και αυτήν την άνοιξη.