Beauty on the go: Aυτά είναι τα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου σε κάθε ταξίδι!

Δες όλα εκείνα που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

ταξίδια και οι μίνι αποδράσεις είναι μια μοναδική ευκαιρία για να χαλαρώσεις και ανανεωθείς! Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό κατά τη διάρκειά τους να διατηρήσεις τόσο το πρόσωπο όσο και το σώμα και τα μαλλιά όμορφα και υγιή. (δες και την πολυτελή ενυδατική κρέμα με χρώμα-κοστίζει κάτω από 31 ευρώ- που θα γίνει «ένα» με το δέρμα σου)

Για να το κάνεις αυτό θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου ένα συγκεκριμένο σετ με προϊόντα ομορφιάς, που θα είναι πρακτικά για να πάρεις μαζί σου αλλά και λειτουργικά για να είσαι όμορφη και λαμπερή ακόμη και εκτός σπιτιού! Εμείς συγκεντρώσαμε μια λίστα από όλα αυτά που πρέπει να υπάρχουν στη βαλίτσα σου.

Beauty essentials: Δες τα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχεις μαζί σου σε κάθε ταξίδι!

  • Ξεκινώντας με τη βασική περιποίηση για την επιδερμίδα σου φρόντισε να πάρεις μαζί σου ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου και μια ενυδατική κρέμα ημέρας που θα σε βοηθήσει να διατηρηθείς φρέσκια και δροσερή ακόμη και εάν είσαι σε υπερατλαντική πτήση.
  • Η αντηλιακή κρέμα -η οποία εξάλλου είναι λιγότερη από 100ml που είναι και το επιτρεπόμενο όριο για τη χειραποσκευή εάν ταξιδεύεις με αεροπλάνο- είναι το must have για κάθε προορισμό. Και αυτό γιατί είναι απολύτως απαραίτητη ακόμη και όταν έχει συννεφιά.

γυναίκα εφαρμόζει πούδρα προσώπου
Unsplash

  • Το σπρέι προσώπου είναι και αυτό με τη σειρά του ένα προϊόν που θα χρειαστείς στις αποδράσεις σου, μια και με λίγες κινήσεις θα μπορέσεις να φρεσκάρεις το πρόσωπό σου στο λεπτό!
  • Οι υφασμάτινες μάσκες προσώπου ίσως είναι ένα από τα πιο εύκολα προϊόντα ομορφιάς που μπορείς να πακετάρεις χωρίς να ανησυχείς για το βάρος τους αλλά και για την υφή τους -μια και δεν είναι σε υγρή μορφή. Με τη βοήθειά τους θα κάνεις ένα γρήγορο treatment για την επιδερμίδα σου, όπου και εάν βρίσκεσαι.
  • Σε ό,τι αφορά στην περιποίηση των μαλλιών σου η μαλακτική κρέμα δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σου. Με αυτόν τον τον τρόπο θα κρατάς τα μαλλιά σου καλά ενυδατωμένα, ενώ ακόμη θα αποφύγεις και το φριζάρισμα
  • Για το μακιγιάζ σου επίλεξε να πάρεις μαζί σου multi-tasking προϊόντα. Μια BB cream, ένα multi-purpose stick για τα ζυγωματικά και τα χείλη μια αδιάβροχη μάσκαρα και ένα κραγιόν είναι αρκετά για να δημιουργείς ένα φυσικό και φρέσκο beauty look από το πρωί μέχρι το βράδυ.
  • Το αποσμητικό και ένα άρωμα σε travel size συσκευασία είναι το Α και το Ω για να νιώθεις φρέσκια και καθαρή καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Τέλος, για ένα βελούδινο και απαλό σώμα προτίμησε, ένα mini αφρόλουτρο και μια ενυδατική κρέμα σώματος σε travel size συσκευασία.