Αυτή η best seller μάσκα χειλιών θα γίνει η νέα beauty εμμονή σου - Είναι viral και στο TikTok!

Δες που θα τη βρεις & πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η μοναδική της φόρμουλα έκανε το ντεμπούτο της το 2015 στην αγορά της Αμερικής και έκτοτε αποτελεί ένα από τα best seller προϊόντα στην κατηγορία του. Ο λόγος για τη Laneige Lip Sleeping Mask, μια μοναδική μάσκα χειλιών που υπόσχεται να σου χαρίσει βελούδινα και απαλά χείλη, ενώ εσύ κοιμάσαι μέσα από μια ελκυστική συσκευασία που θα κοσμήσει τέλεια το μπουντουάρ σου.

Η ευεργετική αυτή μάσκα χειλιών την οποία θα βρεις σε διάφορες εκδοχές, απλώνεται σαν χάδι πάνω στα χείλη σου, ενώ έχει ήδη γίνει η νέα beauty εμμονή στη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok συγκεντρώνοντας πάνω από 250 εκατομμύρια προβολές μέσα από διάφορα βίντεο που κάνουν ήδη θραύση. (δες και το viral skincare προϊόν -σε σταγόνες- για λαμπερή επιδερμίδα που «τρεντάρει» τώρα στο TikTok)

Μάθε περισσότερα για τη best seller μάσκα χειλιών που θα γίνει σύντομα η νέα beauty εμμονή σου

Η Lip Sleeping Mask της Laneige είναι μια δερματολογικά ελεγμένη μάσκα για τα χείλη-κατάλληλη για Vegan- που εφαρμόζεται το βράδυ. Λειτουργεί καταπραϋντικά, ως βάλσαμο, ενώ ακόμη ενισχύει την ενυδάτωσή τους. Η ευεργετική της σύνθεση περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά, τα οποία θρέφουν και αναζωογονούν τα αφυδατωμένα χείλη ενώ εσύ κοιμάσαι.

μάσκα χειλιών leinege

Σε όλα αυτά πρόσθεσε το υαλουρονικό οξύ και τα μεταλλικά στοιχεία της φόρμουλας, που θρέφουν σε βάθος τα χείλη, αφήνοντάς τα απαλά και ενυδατωμένα το πρωί που θα ξυπνήσεις. Είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος ενώ προσφέρει καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα που θα εφαρμόσεις στα χείλη σου στη συνέχεια.

Το how to της εφαρμογής

Άπλωσε μια γενναιόδωρη ποσότητα στα χείλη σου το βράδυ και άφησέ την το να δράσει όλη τη νύχτα. Το πρωί καθάρισε απαλά τα χείλη σου με ένα δίσκο ντεμακιγιάζ αφαιρώντας προσεκτικά τα υπολείμματα από το προϊόν. Για να ενισχύσεις τη δράση της μπορείς να απλώσεις ένα θρεπτικό lip balm στη συνέχεια. Θα τη βρεις στην τιμή των 23,95 ευρώ στα Sephora.