Το βρήκαμε! Αυτό είναι το cult γαλλικό άρωμα που λατρεύουν οι σταρ, και όχι μόνο

Δες που θα το βρεις & πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Rosie Huntington-Whiteley
Instagram: Rosie Huntington-Whiteley

Υπάρχουν κάποια πράγματα που οι Γάλλοι, τα κάνουν λίγο καλύτερα από τους υπολοίπους! Ένα από αυτά είναι και τα αρώματα με τους γαλλικούς Οίκους αρωματοποιίας να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων για εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. (δες και τα 5 ωραιότερα ανοιξιάτικα αρώματα που πρέπει να έχεις από τώρα στο μπουντουάρ σου)

Ο Οίκος Diptyque βρίσκεται στη λίστα με τους πιο δημοφιλείς καθώς συγκεντρώνει τα πιο θετικά σχόλια και κριτικές από πολλές celebrities και influencers παγκοσμίως. Μάλιστα ένα από τα top αρώματα που λατρεύουν δεν είναι άλλο από το Diptyque Eau Rose, το οποίο και είναι το αγαπημένο της πανέμορφης, Rosie Huntington-Whiteley. Τo συγκεκριμένο άρωμα, που η κούκλα influencer έχει πάντα μέσα στην τσάντα της έχει ως βασικό συστατικό του το τριαντάφυλλο Δαμασκού, που συμπληρώνεται από φρέσκιες νότες και αναδίνει μια υπέροχη λουλουδένια και φρέσκια αίσθηση ταυτόχρονα. Αυτό είναι που το κάνει ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας.

Αυτό είναι το cult γαλλικό άρωμα που λατρεύουν οι σταρ

To Eau de Parfum, Eau Rose του Οίκου Diptyque αποτελεί μια διαφορετική προσέγγιση στο τριαντάφυλλο. Η συγκεκριμένη σύνθεση περιέχει εκχυλίσματα τριαντάφυλλων damascena και centifolia, που ενισχύουν την ένταση των λουλουδιών και βγάζουν μια μοναδική λουλουδένια αίσθηση.

άρωμα eau rose diptyque

Σε αυτό το επιτυχημένο δίδυμο προστίθεται το απόσταγμα από τριαντάφυλλο Firad με τις εκπληκτικές φρουτώδεις πινελιές του λίτσι και τις απροσδόκητες νότες του, οι μελώδεις τόνοι του χαμομηλιού και μια μοναδική, πράσινη, φυτική συμφωνία αγκινάρας που του δίνει μια φρέσκια διάσταση.

Σημείωσε ότι το άρωμα είναι ιδανικό για κάθε εποχή του χρόνου και για κάθε περίσταση από το πρώι μέχρι το βράδυ. Θα το βρεις στην τιμή των 165 ευρώ για τα 75ml στα πολυκαταστήματα attica.

Θυμίζουμε ότι ο οίκος Diptyque, που ιδρύθηκε στο Saint Germain στο Παρίσι το 1961, δημιουργεί μοναδικά αρώματα και προϊόντα περιποίησης, καθώς και εντυπωσιακά διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι και οσφρητικές ιστορίες που αφήνουν τη φαντασία σας ελεύθερη.