Sage green nails: Η trendy απόχρωση στα νύχια που θα σε φέρει πιο κοντά στην άνοιξη!

Πάρε ιδέες για να την υοθετήσεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: beauty_by_kaylanvalentia
Instagram: beauty_by_kaylanvalentia

H άνοιξη έχει μπει για τα καλά στη ζωή αλλά και στο μανικιούρ σου. Αφήνοντας πίσω λοιπόν τις σκούρες αποχρώσεις του χειμώνα, που σιγά-σιγά σε αποχαιρετά ήρθε ο καιρός να υποδεχθείς πανηγυρικά τη νέα εποχή βάζοντας λίγο παραπάνω χρώμα σε αυτήν!

Καλύτερος τρόπος για να το κάνεις δεν είναι άλλος από μια trendy απόχρωση στα νύχια, η οποία ειδικά γι' αυτή τη σεζόν είναι σίγουρα πιο φωτεινή, ζωηρή και ανοιχτόχρωμη. Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στη χρωματική παλέτα της άνοιξης είναι το πράσινο και οι αποχρώσεις τους, που έρχεται ολοταχώς για να δώσει μια νέα πνοή στο μανικιούρ. Κάπως έτσι το sage green γίνεται η must απόχρωση, για ένα σούπερ ανοιξιάτικο mani στα νύχια σου. (δες και τα ωραιότερα σχέδια για νύχια που θα βλέπεις παντού την άνοιξη)

Sage green nails: Η trendy απόχρωση στα νύχια που θα βλέπεις παντού φέτος την άνοιξη!

Πρόκειται για μια δημοφιλή απόχρωση που μπορεί να αναδειχθεί τέλεια μέσα από διάφορους συνδυασμούς στα νύχια σου. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τον τρόπο που θα την υιοθετήσεις, ανάλογα με σχήμα και το μήκος των νυχιών σου αλλά και το επιθυμητό στιλ που θέλεις να βγάλεις.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικές ιδέες και προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να εμπνευστείς για να δημιουργήσεις τα πιο trendy sage green nails. Πάρε μια μικρή γεύση...

The french way

Εάν λατρεύεις το γαλλικό μανικιούρ μπορείς να δοκιμάσεις την συγκεκριμένη απόχρωση στο tip tτων νυχιών για να τους δώσεις μια ανοιξιάτικη νότα.

All time classic

Η συγκεκριμένη απόχρωση δείχνει τέλεια τόσο σε κοντά και τετραγωνισμένα νύχια όσο και σε μακριά με οβάλ ή τετράγωνο σχήμα.


Nail art

Συμπλήρωσε το sage green μανικιούρ σου με ένα μοτίβο με λουλούδια που του χαρίσει μια ανοιξιάτικη πινελιά.


Flower power

Τα λουλούδια είναι το σήμα κατατεθέν της άνοιξης. Μπορείς λοιπόν να τα αξιοποιήσεις για το συγκεκριμένο μανικιούρ κάτω έτσι...


Glam chic

Το λαμπερό φινίρισμα μπορεί να δώσει στο sage green mani ένα υπέροχο glam τελείωμα που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου.


Golden touch

Μερικές χρυσές πινελιές μπορούν πραγματικά να αναβαθμίσουν τα sage grenn nails σου!