Με αυτό το εύκολο σπιτικό scrub με καφέ θα ξεχάσεις την κυτταρίτιδα- Δες πώς να το φτιάξεις!

Θα χρειαστείς μόνο 4 υλικά!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η άνοιξη είναι μια μεταβατική εποχή που όλες μας αποφασίζουμε να ασχοληθούμε, λίγο πιο σοβαρά με το σώμα μας καθώς πλέον ντυνόμαστε πιο ελαφριά περιμένοντας εναγωνίως το καλοκαίρι. Κάπως έτσι αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε για να αποκτήσουμε μια καλλίγραμμη σιλουέτα αλλά και πώς να αντιμετωπίσουμε τον αιώνιο εχθρό σχεδόν όλων των γυναικών, που δεν είναι άλλος από την κυτταρίτιδα.

Σε αυτή τη μάχη εκτός από την ισορροπημένη διατροφή και τη συστηματική άσκηση μπαίνουν και οι σπιτικές συνταγές με αγνά φυσικά υλικά που έχει σίγουρα στο ντουλάπι σου. Παρακάτω θα δεις μια εύκολη συνταγή για ένα απολεπιστικό σώματος με καφέ, που θα σε βοηθήσει να πεις αντίο στην αντιαισθητική όψη του φλοιού πορτοκαλιού σε λίγες μόνο εβδομάδες! (δες και άλλες φυσικές συνταγές ομορφιάς για αναζωογόνηση & περιποίηση στο σώμα σου)

Με αυτό το σπιτικό scrub με καφέ θα ξεχάσεις την κυτταρίτιδα- Δες πώς να το φτιάξεις

Για να παρασκευάσεις αυτό το homemade scrub με καφέ θα χρειαστείς 4 μόλις υλικά, που έχεις οπωσδήποτε στην κουζίνα σου.

Τα υλικά

  • 1 κούπα καφέ αλεσμένο σε σκόνη.
  • ½ κούπα από έλαιο καρύδας.
  • 1 κούπα καστανή ζάχαρη.
  • ½ κ.γ. κανέλα.

κούπα με καφέ και κομμένος καφές
Unsplash

Πώς να το φτιάξεις

Σε ένα μπολ τοποθέτησε το λάδι καρύδας και μετά πρόσθεσε τον καφέ, την καστανή ζάχαρη και την κανέλα. Ανάμειξέ τα καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα σου και στη συνέχεια βάλτο σε ένα γυάλινο βάζο. Το συγκεκριμένο body scrub εφαρμόζεται στο μπάνιο, σε καθαρή και νωπή επιδερμίδα, με κυκλικές κινήσεις μασάζ.

Το how to της εφαρμογής

Ξεκίνα με την καθημερινή εφαρμογή του για 2 εβδομάδες και μετά μπορείς να περιορίσεις τη χρήση του σε 2 φορές την εβδομάδα. Με αυτόν τον τρόπο θα δεις άμεσα αποτελέσματα. Και μην ξεχνάς! Δεν χρειάζεσαι μεγάλη ποσότητα κατά την εφαρμογή αφού με λίγο μόνο από το φυτικό αυτό scrub μπορείς να δεις ορατά αποτελέσματα.