Dip powder nails: H viral τεχνική στο μανικιούρ για την οποία όλοι θα μιλούν το 2024 - Διαρκεί περισσότερο & από ημιμόνιμο!

Δες πώς να την υιοθετήσεις μέσα από ένα βίντεο του TikTok

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Τα Dip Powder Nails είναι μια καινοτόμος τεχνική που κερδίζει διαρκώς έδαφος καθώς προσφέρει μεγάλη διάρκεια στο μανικιούρ σου, χωρίς να επιβαρύνει τα νύχια σου. Στην πραγματικότητα είναι κάτι μεταξύ απλού και ημιμόνιμου μανικιούρ με τη διαφορά ότι με αυτή τη μέθοδο δεν χρειάζεσαι να χρησιμοποιήσεις λάμπες UV / LED. (δες και 7 beauty tips που θα δώσουν στο μανικιούρ σου έξτρα διάρκεια & θα δείχνει όπως την πρώτη ημέρα)

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Dip Powder Nails είναι μια τεχνική που είναι γνώριμη από παλιά στους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι για να δημιουργήσουν ένα μανικιούρ διαρκείας, κάποια χρόνια πριν, χρησιμοποιούσαν ακρυλική σκόνη με κόλλα, που συνδυαστικά λειτουργούσαν επιβαρυντικά για τα νύχια σου. Σήμερα η συγκεκριμένη τεχνική έχει πάει ένα βήμα παραπέρα. Έτσι, τώρα μπορείς να δημιουργήσεις το αγαπημένο σου μανικιούρ εύκολα και γρήγορα με μακράς διάρκειας αποτελέσματα και χωρίς τη χρήση επιβλαβών συστατικών ή λαμπτήρων UV / LED με αυτήν τη μέθοδο.

Τι είναι το dip powder nails που διαρκεί περισσότερο από ημιμόνιμο & γιατί όλοι θα μιλούν γι' αυτό το 2024;

Η συγκεκριμένη μέθοδος, που διαρκεί έως και 4 εβδομάδες, συγκρίνεται από πολλούς ειδικούς -και όχι άδικα- με το αποτέλεσμα διαρκείας που χαρίζει ένα ημιμόνιμο μανικιούρ. Μάλιστα, αρκετοί θεωρούν ότι είναι και λιγότερο επιβαρυντική για τα νύχια αφού γίνεται χωρίς επιβλαβείς λαμπτήρες UV/LED ή επιβαρυντικά χημικά συστατικά, ενώ μπορεί να γίνει και από την άνεση του σπιτιού σου.


Πώς γίνεται

Ξεκίνα εφαρμόζοντας τη βάση σου. Στη συνέχεια βύθισε τα νύχια σου στην ειδική σκόνη με προσοχή αφαιρώντας το περιττό χρώμα με ένα ειδικό πινελάκι. Μόλις ολοκληρώσεις άπλωσε μια στρώση από το βερνίκι που ενεργοποιεί το χρώμα και του δίνει διάρκεια αφήνοντάς τον να στεγνώσει καλά. Μόλις τελειώσεις μπορείς να επαναλάβεις τη διαδικασία βυθίζοντας ξανά τα νύχια στη σκόνη και απλώνοντας μετά το βερνίκι-ενεργοποιητή. Για να ολοκληρώσεις το μανικιούρ πέρασε μια στρώση top coat, που θα σφραγίσει το χρώμα στα νύχια σου και είσαι έτοιμη!

Δες περισσότερα για την τεχνική μέσα από ένα viral βίντεο στο TikTok