Stone nails: Η «ήσυχη πολυτέλεια» που φέρνει την άνοιξη στο μανικιούρ σου!

Ανακάλυψε την απροσδόκητη απόχρωση στο χρώμα των νυχιών

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Claudia Hernandez
Instagram: Claudia Hernandez

Μπορεί όλες μας να έχουμε συνδέσει το μανικιούρ της άνοιξης με παστέλ αποχρώσεις στα νύχια η αλήθεια όμως είναι ότι η φετινή σεζόν μας επιφυλάσσει κάποιες εκπλήξεις μια και ένα απροσδόκητο χρώμα, το γκρι, φαίνεται να είναι ο πρωταγωνιστής, που θα βλέπουμε παντού!

Έτσι, άφησε για λίγο τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, που επιτάσσει η άνοιξη για το μανικιούρ και πες το ναι στην τάση του «stone nails» μέσα από διάφορους τόνους του μπλε-γκρι για ένα σούπερ mani, που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου. (δες και τα dip powder nails, τη viral τεχνική στο μανικιούρ για την οποία όλοι θα μιλούν το 2024)

Stone nails: Η «ήσυχη πολυτέλεια» που φέρνει την άνοιξη στο μανικιούρ σου

Τα stone nails είναι η απόλυτη τάση στο μανικιούρ της σεζόν, η οποία θα σε βοηθήσει να κάνεις την τέλεια μετάβαση από το χειμώνα στην άνοιξη μέσα από έναν τόνο που ταιριάζει σε κάθε σχήμα και μήκος. Πρόκειται για ένα κλασικό και διαχρονικό χρώμα, που κολακεύει όλα τα νύχια και τους δίνει μια μοντέρνα διάσταση.

Μάλιστα, οι nail experts προτείνουν να επιλέξεις μια cool απόχρωση του γκρι που θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στο μανικιούρ σου, ενώ για τις πιο τολμηρές που θέλουν να αποφύγουν το flat τελείωμα συστήνουν να την δοκιμάσουν μέσα από ένα οβάλ σχήμα στα νύχια, που θα την κάνει να δείχνει πιο εντυπωσιακή.

Πάρε ιδέες & εμπνεύσου από τις παρακάτω εκδοχές του «stone nails

Icy blue

Μια cool απόχρωση του γκρι φωτίζει τα νύχια και δίνει ένα λαμπερό τελείωμα. Ενδείκνυται τόσο για μακριά νύχια με οβάλ σχήμα όσο και για κοντά και τετράγωνα.


Classic gray

Ο κλασικός τόνος του γκρι μπορεί να απογειώσει το μανικιούρ σου κάθε εποχή του χρόνου, ενώ είναι τέλειος για φέτος την άνοιξη.


Glam & glitter

Δώσε στο μανικιούρ σου μια glam διάσταση προσθέτοντας μερικές πινελιές glitter στα νύχια σου. Ο τέλειος συνδυασμός!


Gray marble

Συνδύασε το γκρι μανικιούρ σε με ένα ιδιαίτερο μοτίβο τύπου marble (μάρμαρου) και θα το απογειώσεις.

Green-gray

Eπίλεξε ένα γκρι-πράσινο βερνίκι που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να διαφοροποιήσει το μανικιούρ σου.