Αυτό είναι το μυστικό πίσω από τα μακριά & πλούσια μαλλιά & βρίσκεται μέσα σε ένα αρχαίο φυσικό συστατικό!

Δες πώς να το χρησιμοποιήσεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
pexels
pexels

Λατρεύεις τα μακριά, πλούσια και πυκνά μαλλιά και δεν χάνεις ευκαιρία να δοκιμάζεις ό,τι θεραπεία υπάρχει για να τα αποκτήσεις; Εάν ναι, μάλλον ήρθε η ώρα να αφήσεις στην άκρη το λάδι argan και το ρυζόνερο και να αφεθείς σε μια θεραπεία με σκόνη chebe, που υπόσχεται να βοηθήσει να μαλλιά σου να μακρύνουν σε χρόνο dt!

Η συγκεκριμένη θεραπεία, που έχει ως βασικό συστατικό την πολύτιμη σκόνη chebe, είναι ιδανική για να χαρίσει έξτρα μήκος στα μαλλιά σου αλλά και να αποτρέψει τα σπασίματα προσφέροντας θρέψη και ενυδάτωση στην τρίχα, την οποία και ενδυναμώνει. (δες και τα 8 πιο συχνά λάθη που κάνεις με τα μαλλιά σου & καταστρέφονται)

Αυτό είναι το μυστικό πίσω από τα μακριά & πλούσια μαλλιά & βρίσκεται μέσα σε ένα αρχαίο φυσικό συστατικό!

Το chebe είναι ένας θάμνος που φυτρώνει στην Αφρική. Οι γυναίκες του Τσαντ, κράτος που βρίσκεται στην κεντρική Αφρική, είχαν από νωρίς ανακαλύψει τα πολύτιμα οφέλη αλλά και τις ευεργετικές ιδιότητες που έχουν οι σπόροι του σε ό,τι αφορά στην ενδυνάμωση της τρίχας αλλά και στη συμβολή τους στην ανάπτυξή της.

γυναίκα με μακριά σγουρά μαλλιά
Unsplash

Συγκεκριμένα, το chebe είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό ενάντια στο σπάσιμο της τρίχας, ενώ ακόμη διατηρεί τα μαλλιά καλά ενυδατωμένα και εξαιρετικά απαλά και λεία στην υφή τους. Ακόμη, διευκολύνει στο χτένισμα και βοηθά στη ανάπτυξη του μήκους των μαλλιών. Σημείωσε ότι είναι κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών, ενώ είναι ιδανικό για τα λεπτά και αδύναμα που σπάνε με το παραμικρό.

Πότε και πώς εφαρμόζεται

Η χρήση του συνιστάται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και πιο συχνά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε ένα μπόλ ανάμειξε 1 κουταλιά του γλυκού από την σκόνη chebe με λίγη από τη μαλακτική κρέμα ή τη μάσκα που εφαρμόζεις μετά από το λούσιμο. Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα άπλωσε μια στρώση σε νωπά μαλλιά-κατά μήκος τους- και στη συνέχεια άφησέ το να δράσει για 10 λεπτά. Στη συνέχεια ξέβγαλε καλά τα μαλλιά σου και είσαι έτοιμη.