Butterfly nails: Το μανικιούρ με πεταλούδες είναι η top τάση της άνοιξης που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα στα νύχια σου!

Ανακάλυψε πώς να την υιοθετήσεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: San Sung Kim
Instagram: San Sung Kim

Η άνοιξη είναι ήδη εδώ! Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να την υποδεχθείς από ένα girly μανικιούρ με μοτίβο τις πεταλούδες, οι οποίες θα το απογειώσουν χαρίζοντάς του μια φρέσκια και δροσερή νότα. (δες και τα stone nails, την «ήσυχη πολυτέλεια» που φέρνει την άνοιξη στο μανικιούρ σου)

Άφησε λοιπόν για λίγο στην άκρη τη μονοχρωμία και βάλε στη ζωή και στα νύχια σου τα υπέροχα αυτά σχέδια που θα αναβαθμίσουν το μανικιούρ σου όσο δεν φαντάζεσαι! Δεν θέλει κόπο μόνο τρόπο και την κατάλληλη έμπνευση που θα σου δώσουμε παρακάτω...

Butterfly nails: Το μανικιούρ με πεταλούδες είναι η top τάση της άνοιξης για να δοκιμάσεις τώρα στα νύχια σου!

Ψάχνεις για έναν τρόπο για να φέρεις την άνοιξη στα νύχια σου; Εάν ναι, τότε οι μικρές και χαριτωμένες πεταλούδες είναι η ιδανική λύση για να κοσμήσουν τα νύχια σου και να δώσουν στο μανικιούρ σου μια άλλη διάσταση.


Το κλειδί για να το υιοθετήσεις κρύβεται σε μια ουδέτερη βάση πάνω στην οποία θα τοποθετήσεις τα υπέροχα αυτά σχέδια, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και σχήμα και των μήκος των νυχιών που πρέπει να είναι μακριά και κατά προτίμηση οβάλ ή και τετράγωνα. Εάν από την άλλη είσαι πιο τολμηρή μπορείς να δοκιμάσεις για βάση σου ένα σκούρο βερνίκι που θα τονίσει ακόμη περισσότερο τις πεταλούδες στα νύχια σου.

Σε κάθε περίπτωση, είτε προτιμήσεις μια ουδέτερη ή μια σκούρα βάση διανθισμένες με πεταλούδες μην ξεχνάς να εφαρμόσεις μια γενναιόδωρη στρώση από ένα top coat στα νύχια σου-στο τελείωμα- για να δώσεις ένα λαμπερό εφέ στο μανικιούρ σου.

Nail inspo

Δες πώς να υιοθετήσεις την τάση στα νύχια σου μέσα από μερικές ιδέες και προτάσεις.

Golden touch

To λευκό μανικιούρ μπορεί να απογειωθεί με λεπτομέρειες από χρυσαφένιες πεταλούδες.

Το γαλλικό αλλιώς

Μια διαφορετική εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ με μοτίβα από πεταλούδες που αξίζει να εξερευνήσεις.

Sweet & delicate

Συμπλήρωσε τις υπέροχες πεταλούδες στο μανικιούρ σου και με άλλα διακριτικά μοτίβα από στρας και το αποτέλεσμα θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου.