Butter yellow nails: Η hot απόχρωση στο μανικιούρ που θα βλέπεις παντού την άνοιξη - Τη δοκίμασε & η Selena Gomez!

Θα απογειώσει το χρώμα των νυχιών σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Amber Hancock
Instagram: Amber Hancock

Τα παστέλ χρώματα έρχονται ολοταχώς στη ζωή μας με τη νέα σεζόν και γίνονται οι πρωταγωνιστές αναβαθμίζοντας τη γκαρνταρόμπα αλλά και το μανικιούρ μας. Έτσι, αφήνουμε για λίγο στην άκρη τα nude βερνίκια και υποδεχόμαστε πιο trendy και φωτεινές αποχρώσεις, όπως αυτή του butter yellow, η οποία από ό,τι φαίνεται θα μας απασχολήσει αρκετά φέτος την άνοιξη.

Η πρώτη διδάξασα, που δεν δίστασε να υιοθετήσει την ολοκαίνουργια butter yellow απόχρωση για το χρώμα των νυχιών της, δεν ήταν άλλη από την ταλαντούχα ηθοποιό και τραγουδίστρια, Selena Gomez, η οποία την τόλμησε μετά από προτροπή του αγαπημένου της nail expert, Tom Bachik. (δες και το butterfly nails, το μανικιούρ με πεταλούδες που είναι η top τάση της άνοιξης την οποία πρέπει να δοκιμάσεις τώρα στα νύχια σου)

Butter yellow nails: Η hot απόχρωση στα νύχια που θα βλέπεις παντού την άνοιξη - Τη δοκίμασε & η Selena Gomez!

H δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός δεν χάνει ευκαιρία να δοκιμάζει να δοκιμάζει ό,τι πιο hot υπάρχει για το μανικιούρ υποστηρίζοντάς το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάπως έτσι είπε το ναι στην πρόταση του nail artist, Tom Bachik, ο οποίος πρόσφατα της πρότεινε να δοκιμάσει το συγκεκριμένο χρώμα για το μανικιούρ της.


Μάθε περισσότερα για την τάση τou butter yellow nails

Το butter yellow είναι μια απαλή, girly απόχρωση που θυμίζει το κίτρινο χρώμα του βουτύρου (εξού και butter yellow nails), η οποία υπόσχεται ότι θα σε βάλει για τα καλά σε ανοιξιάτικο mood. Μπορείς να την υιοθετήσεις εύκολα ανεξάρτητα από το σχήμα και το μήκος των νυχιών σου αφού ταιριάζει τέλεια τόσο σε κοντά και τετραγωνισμένα νύχια όσο και σε μακριά με οβάλ ή πιο τετράγωνο σχήμα.

Μάλιστα, ακόμη και εάν δεν είσαι ιδιαίτερα τολμηρή για να δοκιμάσεις την συγκεκριμένη τάση μέσα από ένα μονοχρωματικό μανικιούρ μπορείς να την υιοθετήσεις και πιο εναλλακτικά και διακριτικά μέσα από ένα γαλλικό, που θα έχει ως λεπτομέρεια στο tip του την butter yellow απόχρωση.