Bubblegum nails: Τα νύχια στο χρώμα της τσιχλόφουσκας είναι η απόλυτη τάση για το μανικιούρ της άνοιξης!

Έτσι θα υιοθετήσεις το πιο hot spring nail trend

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Harriet Westmoreland
Instagram: Harriet Westmoreland

To ροζ χρώμα στα νύχια αλλά και το γαλλικό φαίνεται ότι σιγά-σιγά κάνουν το δυναμικό τους comeback, ειδικά φέτος την άνοιξη, ενώ αποτελούν και την τέλεια επιλογή για όλες εκείνες που θέλουν κάτι μίνιμαλ και διακριτικό στο μανικιούρ τους. Κάπου εκεί τα bubblegum nails ή με άλλα λόγια τα νύχια στο χρώμα της τσιχλόφουσκας μπαίνουν για τα καλά στο παιχνίδι κάνοντας το μανικούρ αλλά και το πεντικιούρ σου να ξεχωρίσει!

Το bubblegum nails είναι μια νέα τάση στο χρώμα των νυχιών που θα βλέπουμε παντού την άνοιξη. Πρόκειται για ένα φινετσάτο και διακριτικό χρώμα στα νύχια σε ροζ τόνο, που διαφέρει τονικά από το κλασικό ροζ, ενώ βγάζει μια girly διάθεση, ιδανική για την εποχή. (δες και τις καλύτερες ανοιξιάτικες αποχρώσεις & τα πιο trendy μοτίβα για τα νύχια σου)

Bubblegum nails: Τα νύχια στο χρώμα της τσιχλόφουσκας είναι η απόλυτη τάση για το μανικιούρ της άνοιξης!

Τι είναι τα bubblegum nails ή αλλιώς νύχια στο χρώμα της τσιχλόφουσκας; Όπως υποδηλώνει το όνομα, πρόκειται για μια τάση στο χρώμα των νυχιών, στην οποία πρωταγωνιστεί το χρώμα της ροζ τσιχλόφουσκας, που δείχνει λίγο πιο φωτεινό από τη γαλλική ροζ απόχρωση.



Ωστόσο για να βγάζει αυτό το φρέσκο και δροσερό αποτέλεσμα απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχει μια ελαφριά διάφανη υφή, όπως εκείνης της τσιχλόφουσκας. Η συγκεκριμένη απόχρωση του ροζ, εκτός του ότι θα σου θυμίζει έντονα τα παιδικά σου χρόνια, υπόσχεται να σε βάλει για τα καλά σε ανοιξιάτικο mood μέσα από ένα κομψό και εκλεπτυσμένο μανικιούρ, που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Πώς να υιοθετήσεις την τάση

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δοκιμάσεις την τάση των bubblegum nails. Tην έχουμε δει σε κοντά, μακριά, τετράγωνα ή και οβάλ σε σχήμα νύχια να δείχνει εξίσου τέλεια. Σημείωσε ότι πρόσφατα, η δημοφιλής nail artist, Harriet Westmoreland, δημιούργησε ένα cute bubblegum μανικιούρ για την τραγουδίαστρια Lily Allen. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι η συγκεκριμένη τάση είναι ιδανική ακόμη και για πεντικιούρ σου χαρίζοντάς του μια μίνιμαλ ανοιξιάτικη νότα, ενώ μπορεί να γίνει και matchy-matchy και με το αντίστοιχο μανικιούρ.

Nail inspo

Πάρε ιδέες που θα εμπνεύσουν δημιουργικά για να δοκιμάσεις την τάση των bubblegum nail.

Τέλειο σε μακριά και οβάλ νύχια


Με τζελ διάφανη υφή σε κοντά και τετραγωνισμένα νύχια


To bubblegum nails σε γαλλική εκδοχή!


Iδανικό για μίνιμαλ πεντικιούρ που συνδυάζει και γαλλικό