6 μυστικά ομορφιάς που θα ανανεώσουν την ανοιξιάτικη φροντίδα της επιδερμίδας σου!

Έτσι θα είσαι όμορφη & λαμπερή και αυτή τη σεζόν!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Pexels
Pexels

H άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να ανανεώσεις την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου και να επαναφέρεις τη χαμένη λάμψη και ζωντάνια στο πρόσωπό σου. Για να το πετύχεις θα χρειαστεί να ακολουθήσεις μερικές έξυπνες και χρήσιμες συμβουλές που θα κάνουν το δέρμα σου να λάμψει.

Υιοθετώντας τα παρακάτω μυστικά ομορφιάς, θα νιώσεις την επιδερμίδα σου άμεσα πιο φρέσκια και αναζωογονημένη, ενώ έτσι θα αναδείξεις μοναδικά και το ανοιξιάτικο μακιγιάζ σου. (δες και τα 6 καλύτερα αντηλιακά προσώπου με υψηλό SPF που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου την άνοιξη)

6 μυστικά ομορφιάς που θα ανανεώσουν την ανοιξιάτικη φροντίδα της επιδερμίδας σου!

  1. Δώσε βάση στον καθαρισμό και στην ενυδάτωση, που είναι το Α και το Ω για ένα αναζωογονημένο και λαμπερό πρόσωπο. Ξεκίνα την ημέρα σου με έναν απαλό καθαρισμό της επιδερμίδας και συνέχισε εφαρμόζοντας μια ανάλαφρη ενυδατική κρέμα.
  2. Εμπλούτισε την ιεροτελεστία φροντίδας σου με νέα προϊόντα. Μελέτησε καλά τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιείς και σκέψου πώς θα ενσωματώσεις νέες πιο ανάλαφρες συνθέσεις στη φροντίδα ή το μακιγιάζ σου. Σημείωσε ότι ακόμη και μια νέα απόχρωση κραγιόν ή ένα κρεμώδες ρουζ μπορεί να ανανεώσει άμεσα την εμφάνισή σου.

    γυναίκα φροντίζει την επιδερμίδα της μπροστά στον καθρέφτη
    Pexels
  3. Μην αμελείς την απολέπιση της επιδερμίδας σου. Προτίμησε ένα ήπιο απολεπιστικό που θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνειά της. Με αυτόν τον τρόπο θα δείχνει πιο καθαρή και δροσερή.
  4. Επένδυσε σε μια αντηλιακή κρέμα προσώπου ή ένα ενυδατικό προϊόν με υψηλό SPF, το οποίο θα εφαρμόζεις συστηματικά το πρωί στο πρόσωπό σου. Μην ξεχνάς ότι την άνοιξη οι ακτίνες του ήλιου γίνονται πιο έντονες γι' αυτό και πρέπει να εφαρμόζεις στην επιδερμίδα σου προϊόντα προστασίας από τον ήλιο με υψηλό δείκτη SPF, που θα την προστατέψουν από τις ακτίνες UV.
  5. Ενίσχυσε το βλέμμα σου. Ανανέωσε το βλέμμα σου με μια νέα μάσκαρα ή μια θεραπεία που θα ενδυναμώσει τις βλεφαρίδες. Μην ξεχνάς ότι οι πυκνές και μακριές βλεφαρίδες μπορούν να δώσουν μια άλλη διάσταση στο beauty look σου.
  6. Επίλεξε φρέσκα και δροσερά χρώματα για το makeup look σου. Αντικατέστησε τα σκούρα χρώματα του μακιγιάζ του χειμώνα με πιο φρέσκα και φωτεινά που αντικατοπτρίζουν το mood της άνοιξης.