Η Hailey Bieber με «ballerina chrome nails», την πιο κομψή τάση στα νύχια της φετινής άνοιξης!

Το λαμπερό ροζ επανακάμπτει στο μανικιούρ της σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Hailey Rhode Baldwin Bieber
Instagram: Hailey Rhode Baldwin Bieber

Το πανέμορφο μοντέλο και influencer, Hailey Bieber, λατρεύει να υιοθετεί τα πιο hot trends για το μανικιούρ της. Έτσι, με την πρώτη ευκαιρία δεν διστάζει να δοκιμάζει εμπνευσμένες αποχρώσεις στα νύχια της, που γίνονται αμέσως viral. (δες και τα bubblegum nails, τα νύχια στο χρώμα της τσιχλόφουσκας που είναι η απόλυτη τάση για το μανικιούρ της άνοιξης)

Κάπως έτσι σε πρόσφατη ανάρτησή της η κούκλα Ηailey αποκάλυψε στους φανατικούς της θαυμαστές στο Instagram το νέο της αγαπημένο μανικιούρ που δεν είναι άλλο από τη λαμπερή ροζ απόχρωση ballerina chrome, η οποία μοιάζει με το εσωτερικό ενός κοχυλιού αφήνοντας ένα chrome εφέ στο τελείωμά της.

Η Hailey Bieber με «ballerina chrome nails», την πιο κομψή τάση στα νύχια της φετινής άνοιξης!

To trendy μανικιούρ της κούκλας Hailey αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στον εταιρικό λογαριασμό της στο Instagram (@rhode), όπου και ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες με το μοναδικό αυτό χρώμα στα νύχια της. Η ίδια μάλιστα φρόντισε να το τονίσει ακόμη περισσότερο δείχνοντας στο φανατικό της κοινό το how to με την εφαρμογή μερικών προϊόντων μακιγιάζ της συλλογής rhode που φέρουν την υπογραφή της. Έτσι, την είδαμε να σετάρει το συγκεκριμένο χρώμα στα νύχια της με παρεμφερείς αποχρώσεις από ρουζ και lipgloss σε ζυγωματικά και χείλη.

Μάθε περισσότερα για το ballerina chrome nails

Πίσω από τη δημιουργία του υπέροχου αυτού μανικιούρ, που υιοθέτησε η Influencer, βρίσκεται η επί χρόνια συνεργάτιδά της, nail artist, Zola Ganzorigt, με την οποία έχουν τολμήσει τα πιο δημοφιλή της mani. Συγκεκριμένα, τα ballerina chrome nails είναι μια λαμπερή chrome απόχρωση του ροζ, η οποία ανέδειξε μοναδικά τα μακριά και οβάλ σε σχήμα νύχια της.

Θυμίζουμε ότι στα μέσα Μαρτίου η Hailey είχε υιοθετήσει με τη βοήθεια της αγαπημένης της nail artist τα glazed donut nails, μια τάση στα νύχια που μοιάζει αρκετά με τα ballerina chrome nails. Και στις δυο περιπτώσεις η nail artist διατήρησε το μήκος και οβάλ σχήμα στα νύχια της Hailey πάνω στο οποίο εφάρμοσε το συγκεκριμένο χρώμα.