Aυτά είναι τα «μυστικά» σημεία για να εφαρμόζεις το άρωμά σου & να κρατάει για ώρες!

Μάθε που πρέπει να το ψεκάζεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Ένα άρωμα μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς σου και να σε κάνει να νιώσεις πιο ξεχωριστή και ολοκληρωμένη. (δες και την παράξενη τάση στο TikTok: Nα φοράς άρωμα στον ύπνο)

Ωστόσο η σωστή εφαρμογή του -σε σημεία-κλειδί στο σώμα σου- είναι εκείνη που θα σου διασφαλίσει μεγαλύτερη διάρκεια. Παρακάτω θα δεις 5 μυστικά σημεία στο σώμα του που θα αναβαθμίσουν την εξατομικευμένη εφαρμογή του και θα δώσουν έξτρα παράταση στο άρωμά σου.

Aυτά είναι τα «μυστικά» σημεία για να εφαρμόζεις το άρωμά σου & να κρατάει για ώρες!

Τα σημεία παλμού στο σώμα εκπέμπουν θερμότητα και έτσι ενισχύουν το άρωμα και τη διάρκειά του. Παρακάτω θα δεις τις πιο «θερμές» περιοχές στο σώμα, οι οποίες είναι ιδανικές για να ψεκάσεις το άρωμά σου.

  • Καρποί. Οι καρποί είναι ίσως το πιο δημοφιλές σημείο στο σώμα για να εφαρμόσεις το άρωμά σου, ενώ αποτελούν και το τέλειο όχημα για να διανεμηθεί σε άλλα βασικά σημεία παλμού. Τι πρέπει να προσέξεις; Να αποφύγεις να τρίψεις τους καρπούς σου μεταξύ τους μετά την εφαρμογή γιατί αυτό μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που αναπτύσσεται το άρωμα στο δέρμα σου.

αρώματα πάνω σε τραπέζι
Unsplash

  • Πίσω από τα αυτιά. Μια μικρή δόση αρώματος στην περιοχή ακριβώς πίσω από τα αυτιά είναι τόσο αποτελεσματική όσο και τελετουργική. Ένα ψέκασμα στη συγκεκριμένη περιοχή διασφαλίζει ότι το άρωμά θα αγκαλιάσει στα μαλλιά σου, ενώ ακόμη θα του δώσει και έξτρα διάρκεια.
  • Λαιμός. Αν θέλετε να μιμηθείς τους ειδικούς ξεκίνα την εφαρμογή από το λαιμό σε κάθε πλευρά του και συνέχεια ψεκάζοντας του καρπούς και τα μαλλιά σου. Έτσι θα παρατείνεις τη διάρκειά του.
  • Μέσα στους αγκώνες. Εάν φοράς μακρυμάνικα αυτή η εφαρμογή θα βοηθήσει το άρωμά σου να ξεδιπλωθεί καλύτερα στο σώμα σου και να μείνει μέσα στις ίνες των ρούχων αφήνοντας μια υπέροχη αίσθηση.
  • Πίσω από τα γόνατα. Το σημείο-κλειδί στο σώμα σου που ακολουθεί τις κινήσεις σου χαρίζονται ένα μοναδικό άρωμα στο πέρασμά σου.