Αυτό είναι το μυστικό για δυνατά μαλλιά, γερά νύχια και όμορφη επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία και λάμψη & φέτος το καλοκαίρι!

Βρίσκεται μέσα στην πολύτιμη σύνθεση του συμπληρώματος Florasil

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

To γλυκό καλοκαιράκι είναι ήδη εδώ. Ωστόσο παρότι είμαστε πανέτοιμοι και πανέτοιμες για να απολαύσουμε μια από τις ομορφότερες εποχές του χρόνου δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τώρα είναι και η περίοδος της σωστής προετοιμασίας, που θα πρέπει να προσέξουμε λίγο παραπάνω για τη φροντίδα μας σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά!

Και αυτό γιατί κάτι ο ήλιος, κάτι η θάλασσα, το χλώριο, το αλάτι αλλά και η έντονη ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να φθείρουν μαλλιά και τα νύχια, ενώ ακόμη μπορεί να κάνουν ακόμη πιο έντονες τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο πρόσωπο. Μην ανησυχείς όμως γιατί με την κατάλληλη προετοιμασία θα ενδυναμώσεις τον οργανισμό σου και θα αποκτήσεις υγιή και δυνατά μαλλιά, γερά νύχια και μια επιδερμίδα χωρίς ψεγάδι! Σε αυτό θα σε βοηθήσει το Florasil της Flora, που θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου για φέτος το καλοκαίρι!

Αυτό είναι το μυστικό για δυνατά μαλλιά, γερά νύχια και όμορφη επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία και λάμψη & φέτος το καλοκαίρι!

Όλοι ξέρουμε ότι η φροντίδα εκ των έσω, ειδικά αυτήν την εποχή, είναι το Α και το Ω για είσαι όμορφη και λαμπερή από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ενισχύσεις τη διατροφή σου με το Florasil της Flora, το οποίο θα αποκαταστήσει τυχόν φθορές σε δέρμα, μαλλιά και νύχια προσφέροντας απλόχερα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του και αυτό το καλοκαίρι.

γυναίκα κρατάει το florasil της medmelon

Τα ευεργετικά οφέλη του

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα έχει ως βασικό συστατικό του το διοξείδιο του πυριτίου που δρα από μέσα προς τα έξω, χαρίζοντας ορατά αποτελέσματα. Σημείωσε ότι το πυρίτιο βοηθά την επιδερμίδα να διατηρήσει την ελαστικότητα και την υγρασία της, ενώ ακόμη είναι το κλειδί για την παραγωγή κολλαγόνου – της πρωτεΐνης που είναι υπεύθυνη για να κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει νεανική μειώνοντας παράλληλα την εμφάνιση των ρυτίδων.

συμπλήρωμα διατροφής florasil flora

Σε ό,τι αφορά τα μαλλιά η ευεργετική του δράση αυξάνει το πάχος της τρίχας και έτσι δείχνουν αλλά και είναι πιο πυκνά και γεμάτα. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι το διοξείδιο του πυριτίου βοηθά το σώμα να απορροφά το ασβέστιο και έτσι διατηρεί τα οστά, τα δόντια και τα νύχια δυνατά και υγιή.

Λίγα λόγια για την πολύτιμη σύνθεσή του

Το Florasil είναι μια υδατοδιαλυτή μορφή φυσικού πυριτίου από το φυτό (Εκουϊζέτο) Equisetum Arvense, που εξάγεται με μια ειδική διαδικασία που χρησιμοποιεί νερό αντί επιβλαβών χημικών ουσιών και είναι εξαιρετικά βιοδιαθέσιμη. Η μοναδική αυτή μέθοδος εξαγωγής που αναπτύχθηκε από τον Dr. Louis Kervran στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού διατηρεί τα βιοφλαβονοειδή, τα οποία είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική απορρόφηση του διοξειδίου του πυριτίου.

συμπλήρωμα διατροφής florasil flora

Επίσης, εξασφαλίζει τη διατήρηση των φυσικά ευρισκόμενων μετάλλων στο Equisetum Arvense: του ασβεστίου, του καλίου, του μαγνησίου, του μαγγανίου, του βορίου, του σιδήρου και του φωσφόρου και βοηθά στην απομάκρυνση του αλουμίνιου από το σώμα. Σημείωσε ότι είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Info

Προϊόν ΕΟΦ. Παράγεται από τη Flora Canada. Θα το βρεις στα Φαρμακεία από τη MedMelon. Για περισσότερα κάνε κλικ στο medmelon.gr