Aυτοί είναι οι νικητές του διαγωνισμού Nuxe!

Aυτοί είναι οι νικητές του διαγωνισμού Nuxe!

O πιο καλοκαιρινός διαγωνισμός τώρα μόνο στο youweekly.gr!

Πάρε μέρος και γίνε εσύ μία ή ένας από τους 3 τυχερούς που θα διεκδικήσει από ένα ολοκληρωμένο κιτ αντηλιακής προστασίας με την υπογραφή Nuxe. Διαβάστε παρακάτω...

Οι τρεις υπερτυχεροί θα κερδίσουν από 1 πλήρες πακέτο αντηλιακής προστασίας Nuxe που περιλαμβάνει:

-Την αντηλιακή κρέμα προσώπου υψηλής με SPF30, που προσφέρει υψηλή προστασία από τα σημάδια του χρόνου μέσα από μια υπέροχη απολαυστική υφή.


-Το αντηλιακό λάδι προσώπου και σώματος με SPF30, που προστατεύει από τη φωτογήρανση, ενώ παράλληλα χαρίζει μια υπέροχη ηλιοκαμένη όψη και


-Τη δροσιστική λοσιόν για μετά τον ήλιο, που καταπραϋνει ερεθισμούς και κοκκινίλες, επανορθώνει την επιδερμίδα και παρατείνει τη διάρκεια του μαυρίσματος.

Για να κερδίσεις αυτό το μοναδικό δώρο και να είσαι εσύ μία ή ένας από τους 3 τυχερούς δεν έχεις παρά να κάνεις like και comment ή share του άρθρου του διαγωνισμού και να στείλεις email στο contest@dousiscom.gr με τίτλο "Νuxe" γράφοντας τα πλήρη στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) από τις 22/6 - 6/7.

Η αντηλιακή σειρά Nuxe είναι η πρώτη σειρά αντηλιακών με ηλίανθρο και ανθόνερο υακίνθου, που χαρίζει αντιγηραντική προστασία από τις ακτίνες του ήλιου και ιδανικό μαύρισμα. Σε αυτά πρόσθεσε τις υπέροχες, απολαυστικές υφές των προϊόντων της-χωρίς parabens- που αφήνουν ένα ακαταμάχητο άρωμα στην επιδερμίδα σου. Σημείωσε ότι στην πλούσια γκάμα της Nuxe θα βρεις μεταξύ άλλων την αντηλιακή κρέμα προσώπου με SPF50, που προστατεύει από τη φωτογήρανση, ενώ παράλληλα προλαμβάνει κηλίδες και πανάδες, το λάδι μαυρίσματος για το πρόσωπο και το σώμα με SPF10 για πιο βαθύ μαύρισμα και δυο νέα προϊόντα: το αντηλιακό σπρέι προσώπου και σώματος με SPF50 και το σαμπουάν-αφρόλουτρο για χρήση μετά την ηλιοθεραπεία. Επίσης, στη σειρά υπάρχει το αναζοωγονητικό και δροσερό Eau de toilette, το Fragrant Water, που είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό "NUXE" συναινείτε και αποδέχεστε την επεξεργασία από την εταιρεία DOUSISCOM των παρακάτω γνωστοποιούμενων από εσάς προσωπικών δεδομένων σας, την ακρίβεια των οποίων βεβαιώνετε. Η επεξεργασία στην οποία συναινείτε είναι αναγκαία για τη διευκόλυνση της συμμετοχής σας στο διαγωνισμό, τη διεξαγωγή αυτού και την ανάδειξη του νικητή, όπως επίσης και για σκοπούς στατιστικούς, έρευνας καταναλωτικών συνηθειών και αποστολής ενημερωτικού - διαφημιστικού υλικού (newsletter).Συναφώς, συναινείτε και αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση των παραπάνω προσωπικών δεδομένων σας σε περίπτωση ανάδειξής σας ως νικητού, στον πελάτη "INNOVIS PHARMA" για λογαριασμό του οποίου διενεργείται ο διαγωνισμός, για λόγους πιστοποίησης της ακριβούς διεξαγωγής αυτού και της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων προς τους νικητές.
Τέλος, δηλώνετε ότι συναινείτε κι αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση του ονόματός σας ως νικητού στην ιστοσελίδα "
youweekly.gr", ιδιοκτησίας της DOUSISCOM, και στα social media αυτής, με ανάρτηση σχετικού άρθρου.
Τα προσωπικά δεδομένα σας θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την αποδοχή των όρων του διαγωνισμού, εκτός εάν υπάρξει έγγραφη ανάκληση της συναίνεσής σας με αποστολή e-mail στη διεύθυνση
info@dousiscom.gr

Η εταιρεία εφαρμόζει πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, συμμορφούμενη με τον Κανονισμό 679/2016 (ΕΕ).

*Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, στο email που θα αποστείλετε για να λάβετε μέρος, θα πρέπει να αναγράφεται ότι: AΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

Οι νικήτες είναι:

  1. Σασα Ζαμπούνη
  2. Δήμητρα Άλφα
  3. ΜΑΡΙΑ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ