Beauty διαγωνισμός: Πάρε μέρος και διεκδίκησε τη νέα σειρά φροντίδας bioten Detox!

Beauty διαγωνισμός: Πάρε μέρος και διεκδίκησε τη νέα σειρά φροντίδας bioten Detox!

Οι έντονοι ρυθμοί της πόλης έχουν επηρεάσει και την επιδερμίδα σου, που είναι πιο θαμπή, χωρίς καμία ζωντάνια; Νο worries, γιατί τώρα μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό με σύμμαχο τη σειρά bioten Detox, που θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τη χαμένη λάμψη της.

Όλα τα προϊόντα της σειράς περιποιούνται σε βάθος το δέρμα σου και τη θωρακίζουν από το οξειδωτικό στρες και τους περιβαλλοντικούς ρύπους της πόλης. Για να το διαπιστώσεις και μόνη σου το youweekly.gr μαζί με το bioten δίνουν την ευκαιρία σε 5 σούπερ τυχερές να τη διεκδικήσουν κερδίζοντας από ένα ολοκληρωμένο σετ φροντίδας.

Ο τρόπος είναι απλός ακολουθώντας τα εξής βήματα:

1.Kάνε follow στη σελίδα του Instagram του @youweekly.gr και @bioten_greece

2. Kάνε follow στη σελίδα του Facebook @youweekly.gr και @biotenGreece

2.Γράψε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post κάνοντας tag, στο σχόλιο αυτό, έναν ή περισσότερους φίλους σου.

Ο νικητής, που θα προκύψει από τα σχόλια του Instagram post του διαγωνισμού και θα ανακοινωθεί στις 03/12!

Τι είναι η bioten Detox;

Είναι μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης, που είναι ενισχυμένη με 100% φυσικό άνθρακα, που δρα ως ασπίδα προστασίας για την επιδερμίδα σου από τις εξωτερικές περιβαλλοντικές επιθέσεις. Στη σειρά θα βρεις την κρέμα ημέρας, την κρέμα νύχτας, το νερό καθαρισμού, το τζελ καθαρισμού και τη μάσκα προσώπου. Όλα τα προϊόντα της σειράς περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το βραβευμένο και καινοτόμο συστατικό Pollu Block το οποίο δρα σε πολλαπλά επίπεδα για την αποτοξίνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Πρόσφατα μάλιστα, στη σειρά προστέθηκε και το νέο αφρόλουτρο bioten Detox, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με αγγούρι και τσάι Matcha, ενώ ακόμη είναι ενισχυμένο με τεχνολογία Micellar. Τέλος, η σειρά είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ δεν περιέχει parabens, paraffin & χρωστικές και είναι κατά 80% τουλάχιστον φυσικής προέλευσης.

Βonus extra...

Το bioten Detox σου δίνει ακόμη και την δυνατότητα να ταξιδέψεις στη Νέα Υόρκη. To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακαλύψεις τι τύπος City Girl είσαι, να μπεις στο citygirl.biotencosmetics.com και να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό bioten detox με δώρο ένα μοναδικό ταξίδι για 2 άτομα στον απόλυτα urban προορισμό, τη Νέα Υόρκη! Όμως τα δώρα δεν σταματούν εκεί! Έτσι, μέσα από τον διαγωνισμό μπορείς να κερδίσεις προϊόντα της σειράς detox, μια επαγγελματική φωτογράφιση για να αναδείξεις το city girl που κρύβεις μέσα σου και αποχυμωτές τελευταίας τεχνολογίας για να δημιουργήσεις τα δικά σου Detox smoothies.

Οι νικητές είναι:

annazakharopoulou
christina_mikropoulou
jen_p_9698
angelika_talata
eirini_valava