Διαγωνισμός: 3 σούπερ τυχεροί κερδίζουν από ένα έλαιο πρόληψης των ραγάδων ανάPLASIS!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Διαγωνισμός:  3 σούπερ τυχεροί κερδίζουν από ένα έλαιο πρόληψης των ραγάδων  ανάPLASIS!

Ετοιμάζεσαι να φέρεις στο κόσμο το πρώτο σου παιδί ή μήπως ανησυχείς για τυχόν χαλάρωση και απώλεια σφριγηλότητας στο σώμα σου από πρόσφατες αυξομειώσεις βάρους;

Όχι πια, γιατί τώρα με σύμμαχό σου το έλαιο πρόληψης ραγάδων της εταιρίας ανάPLASIS μπορείς να μειώσεις τις πιθανότητες σχηματισμού ραγάδων και να αποκτήσεις ένα σφριγηλό κορμί.

Λίγα λόγια για το έλαιο πρόληψης των ραγάδων:

Πρόκειται για ένα αποτελεσματικό έλαιο με 100% φυσική σύνθεση, χωρίς αλλεργιογόνα, που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες σχηματισμού των ραγάδων. Η ευεργετική σύνθεσή του περιέχει, μεταξύ άλλων, σκουαλένιο ελαιολάδου, κερί ελαιολάδου και κερί μέλισσας, τα οποία σε συνδυασμό με το βούτυρο καριτέ και το βούτυρο κακάο, προσφέρουν εξαιρετική ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα, βοηθώντας στην πρόληψη της ξηρότητας και των συνεπειών της (ερεθισμοί, ερυθρότητα, ραγάδες).

Επιπλέον, έχει πλούσια υφή και γρήγορη απορρόφηση, χωρίς υπολείμματα και αίσθηση λιπαρότητας ενώ ακόμη:

  • Βοηθά στη βελτίωση της όψης των ουλών
  • Είναι κατάλληλο για την περίοδο της εγκυμοσύνης
  • Προσφέρει εντατική ενυδάτωση
  • Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες B, C, D, E.

Θα το βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία και στο www.anaplasisgroup.gr. Για περισσότερα κάνε κλικ στο www.anaplasis.gr/el/, like στη σελίδα του facebook: meleniaomorfia ή ακολούθησε την εταιρία στο Instagram: @anaplasis_greece

Για να δοκιμάσεις αυτό το σούπερ προϊόν το YOUWeekly.GR και η εταιρία ανάPLASIS ετοίμασε για σένα ένα διαγωνισμό μέσα από τον οποίο 3 υπερτυχερές κερδίζουν από ένα έλαιο πρόληψης ραγάδων ανάPLASIS.

Δήλωσε συμμετοχή πατώντας στην φωτογραφία και ακολουθώντας τα βήματα:

Καλή επιτυχία!!

Oι νικητές είναι:

  • @letta_iv
  • @christina_kouba
  • @panagiotaemman