Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Διαγωνισμός: Ένας τυχερός θα κερδίσει το Magic 1 WiFi mini από την Devolo

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Διαγωνισμός: Ένας τυχερός θα κερδίσει το Magic 1 WiFi mini από την Devolo
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 30.03.2020 12:51

Το Youweekly.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Devolo κάνει δώρο σε 1 τυχερό το Magic 1 WiFi mini!

Για να δηλώσετε συμμετοχή ακολουθήστε τα βήματα που αναγράφονται στην παρακάτω φωτογραφία:

View this post on Instagram

• Super Διαγωνισμός επειδή γίναμε 100k • Το @youweekly.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Devolo σας κάνουν δώρο το Magic 1 WiFi mini που μετατρέπει κάθε πρίζα σε ένα ισχυρό WiFi Hotspot 📱 Δηλώστε συμμετοχή: 1. Follow τη σελίδα του @youweekly.gr 2. Like στο post του διαγωνισμού και tag όσους φίλους θέλετε Ο νικητής θα βγει στις 6 Απριλίου Καλή επιτυχία 💞 #youweekly

A post shared by YouWeekly Magazine (@youweekly.gr) on

devolo Magic 1 WiFi mini: mini μέγεθος maxi απόδοση!

Μικρό αλλά ισχυρό! Η devolo, ηγέτιδα εταιρία στην αγορά των Powerlines, διαθέτει στην ελληνική αγορά, ένα νέο προϊόν με συμπαγή σχεδιασμό και ικανότητα να μετατρέπει κάθε πρίζα σε ένα ισχυρό WiFi hotspot. Το τεράστιο πλεονέκτημά του είναι εμφανές από τη στιγμή της εγκατάστασής του: Προσφέρει ολοκληρωμένο mesh Wi-Fi και παρέχει γρήγορη σύνδεση μέσω Ethernet, ενώ έχει μέγεθος πιστωτικής κάρτας!

devolo Magic: Συνδέστε το στην πρίζα και ξεκινήστε

Magic 1 WiFi mini από την Devolo

Τι είναι όμως κατ’ αρχήν το Powerline και πως λειτουργεί; Ακούγεται περίπλοκο αλλά δεν είναι. Τα devolo magic διαθέτουν δύο συσκευές (προσαρμογείς). Συνδέστε τον πρώτο προσαρμογέα στην πρίζα κοντά στο router και συνδέστε τις δύο συσκευές μεταξύ τους με ένα καλώδιο Ethernet. Στη συνέχεια απλά τοποθετείτε τον δεύτερο προσαρμογέα στο σημείο που θέλετε να έχετε ισχυρή σύνδεση στο Internet. Αυτό είναι όλο!

Οι προσαρμογείς devolo Magic τακτοποιούν όλα τα υπόλοιπα αυτόματα. Οι προσαρμογείς «βρίσκουν» ο ένας τον άλλο και δημιουργούν μια κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ τους.

devolo Magic 1 WiFi mini: Ο κομψός τρόπος εξάπλωσης του δικτύου

Το devolo Magic 1 WiFi mini είναι ο μικρότερος μέχρι σήμερα προσαρμογέας στην οικογένεια Magic και υπόσχεται μέγιστες αποδόσεις σε κάθε πρίζα. Ο μικρός, υψηλών αποδόσεων προσαρμογέας μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε κάθε δίκτυο Magic. Ως WiFi hotspot, παρέχει μια αξιόπιστη ταχύτητα WiFi για μια σταθερή mesh WiFi σύνδεση. Η δοκιμασμένη τεχνολογία G.hn παρέχει μια ώθηση στην απόδοση και έτσι είναι εφικτή η μεταφορά δεδομένων με ταχύτητες έως 1200 Mbps μέσα από τα καλώδια του ρεύματος.

Ταχύτητα και ευκολία για το σήμερα και για το αύριο

Χάρη στην τεχνολογία G.hn, το devolo Magic 1 WiFi mini είναι έτοιμο για τα οικιακά δίκτυα του μέλλοντος και θα συνεχίσει να παρέχει την καλύτερη σύνδεση για αρκετό καιρό ακόμα, με όλες τις αναβαθμίσεις του firmware να είναι, εννοείται, δωρεάν. Αυτό θα πει μακροχρόνια ευκολία!

Αξίζει να τονισθεί ότι η devolo παρέχει την εφαρμογή «Home Network» για εγκατάσταση και διαμόρφωση. Αν έχετε απορίες, ένας installation wizard είναι διαθέσιμος για να σας βοηθήσει. Το λογισμικό του devolo Cockpit και το web interface των συσκευών devolo είναι επίσης διαθέσιμα για μικρές αλλαγές όπου χρειάζονται.

Share