Σούπερ διαγωνισμός: Κέρδισε ένα λάδι & ένα σαπούνι Herbal Elea κατά της κυτταρίτιδας από τη bioLEON!

Σούπερ διαγωνισμός:  Κέρδισε ένα λάδι & ένα σαπούνι Herbal Elea κατά της κυτταρίτιδας από τη bioLEON!

Ανησυχείς για την όψη φλοιού πορτοκαλιού, που το τελευταίο διάστημα λόγω της καραντίνας και της έλλειψης σωματικής άσκησης έχει γίνει ακόμη πιο επίμονη πάνω στο σώμα σου; Όχι πια, γιατί τώρα μπορείς να την αντιμετωπίσεις με το φυτικό λάδι μασάζ για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας της σειράς με αιθέρια έλαια Herbal Elea της bioLEON σε συνδυασμό με το σαπούνι με φύκια της σειράς που βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.

Μάλιστα για να το διαπιστώσεις και μόνη σου το YOU Weekly.GR και η bioLEON ετοίμασαν για σένα ένα μοναδικό διαγωνισμό μέσα από τον οποίο δύο σούπερ τυχερές θα κερδίσουν από ένα λάδι και ένα σαπούνι Herbal Elea κατά της κυτταρίτιδας.

Herbal Elea

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, το μόνο που έχεις κάνεις είναι:

  1. Follow τη σελίδα instagram @youweekly.gr και της @bioLEON
  2. Like το post του διαγωνισμού
  3. Tag δύο φίλες σας!

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στις 13/05!!

Καλή επιτυχία!!

Λίγα λόγια για τη Herbal Elea

Πρόκειται για μια σειρά που περιλαμβάνει προϊόντα με πολύτιμα αιθέρια έλαια με θεραπευτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Στη σειρά θα βρεις μεταξύ άλλων, εκτός από το λάδι μασάζ κατά της κυτταρίτιδας και το σαπούνι με φύκια ωκεανού, το φυσικό λάδι μαυρίσματος, το λάδι μασάζ για μυϊκούς πόνους, το λάδι μασάζ για χαλάρωση και ηρεμία, το λάδι μασάζ κατά της τριχόπτωσης και το λάδι μασάζ για το κρυολόγημα και ανακούφιση της αναπνοής.

*Όλα τα προϊόντα Herbal Elea είναι ελληνικά και παράγονται από την εταιρία bioLeon. Θα τα βρεις στα Φαρμακεία και σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα.