Δες το πιο must have παντελόνι του καλοκαιριού και πως μπορείς να το κάνεις δικό σου!

Δες το πιο must have παντελόνι του καλοκαιριού και πως μπορείς να το κάνεις δικό σου!

Για μας τις γυναίκες που λατρεύουμε τα παντελόνια, τα cropped trousers είναι τα πλέον fresh & stylish κομμάτια που θα ανανεώσουν τη ντουλάπα μας. Είναι ιδανικά για κάθε σωματότυπο και ιδιαίτερα φέτος έρχονται για να κλέψουν τις εντυπώσεις είτε σε total χρώμα αλλά και jungle prints που θα λατρέψεις. Οι παντελόνες αυτές έχουν αγαπηθεί πολύ και φοριούνται από την πρωινή βόλτα και το γραφείο, μέχρι τη βραδινή έξοδο. Έχουν την άνεση της φούστας και την πρακτικότητα ενός παντελονιού.

Styling tip!

Μπορείς να τις φορέσεις με sneakers ή μπαλαρίνες για ένα πιο casual ντύσιμο και με εσπαντρίγιες ή πέδιλα για ένα πιο απογευματινό σύνολο.

καλοκαιρινός διαγωνισμός

Εδώ και 50 χρόνια η Alexander & Jacob σχεδιάζει και παράγει σε αποκλειστικότητα τα δικά της prints, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας. Στη συλλογή μπορείς να βρεις άνετα και κομψά ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας από το γραφείο εώς και την απογευματινή έξοδο. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της είναι η άψογη ποιότητα made in Greece. Η συλλογή είναι διαθέσιμη και σε μεγάλα μεγέθη δείτε εδώ!

Θέλεις να διεκδικήσεις αυτό το chic σύνολο με το τοπ και τη ζιπ κιλότ, όπως το βλέπεις στο https://www.alexanderjacob.com/el/pantelonia/2093-emprime-print-zip-kilot.html;

Jacob Ζιπ κιλότ

Μπες στον διαγωνισμό μας, όπου μία νικήτρια θα κερδίσει από ένα σετ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

Κάνε follow τα @alexanderjacob.1968 και @youweekly.gr, στο instagram

Kάνε comment, στο post του instagram @youweekly.gr, κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού 3 φίλες σας

Η τυχερή θα ανακοινωθεί στις 17/6!!

H νικήτρια είναι:

@mamahlia85

Info

www.alexanderjacob.com

facebook Alexander & Jacob

instagram alexanderjacob.1968