Super Διαγωνισμός: Πέντε τυχερές θα κερδίσουν από ένα σετ αντηλιακών της Benostan!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Super Διαγωνισμός: Πέντε τυχερές θα κερδίσουν από ένα σετ αντηλιακών της Benostan!

Η φύση διαθέτει μια πληθώρα συστατικών που μπορεί να γίνουν πολύτιμοι σύμμαχοι για την φροντίδα της επιδερμίδας σου. Η Benostan για πάνω από 30 χρόνια έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά θεραπευτικών καλλυντικών προϊόντων, που αξιοποιούν την ευεργετική δράση των φυτών -ιδιαίτερα του ελαιόλαδου- και υπόσχονται να μεταμορφώσουν το δέρμα σου με τον πιο eco-friendly τρόπο!

Ασπίδα προστασίας κάτω από τον ήλιο

Θωράκισε την επιδερµίδα σου από την ηλιακή ακτινοβολία µε τη φυτική αντηλιακή κρέµα προσώπου 2 σε 1 µε SPF40, το φυτικό αντηλιακό γαλάκτωµα σώµατος µε SPF20 αλλά και το φυτικό αντηλιακό γαλάκτωµα για παιδιά µε SPF40, που θα προστατέψει τέλεια το δέρµα του µικρού σου «θησαυρού».

Προϊόντα Benostan

Μυστικά οµορφιάς για καλλίγραµµο σώµα

«Χτίσε» τέλειες αναλογίες λίγο πριν βγεις στην παραλία µε «όπλο» σου την κρέµα κατά της κυτταρίτιδας. To λάδι ελιάς, που αποτελεί το βασικό της συστατικό, σε συνδυασµό µε φυσικά στοιχεία θα σου χαρίσουν ένα σφριγηλό κορµί απαλλαγµένο από την όψη «φλοιού πορτοκαλιού». Σηµείωσε ότι για τα κουρασµένα πόδια η σειρά διαθέτει το γαλάκτωµα Venotonic, για άµεση ξεκούραση.

Benostan διαγωνισμός

Στοχευµένη δράση

Φρόντισε την ευαίσθητη περιοχή µε τα εξειδικευµένα προϊόντα της σειράς Benostan. Θα βρεις το τζελ µε καλέντουλα, που καθαρίζει απαλά την ευαίσθητη περιοχή και την ενυδατώνει, και το τζελ µε χαµοµήλι για την καθηµερινή φυσική υγιεινή.

Το YOU Weekly.GR και η EUROTC ετοίμασαν για σένα ένα μοναδικό διαγωνισμό μέσα από τον οποίο πέντε σούπερ τυχερές θα κερδίσουν από ένα promo pack, το οποίο περιλαμβάνει ένα αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος και ένα παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, το μόνο που έχεις κάνεις είναι:

1. Follow τη σελίδα instagram @youweekly.gr

2. Like το post του διαγωνισμού

3. Tag δύο φίλες σας!

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στις 23/6!!

Καλή επιτυχία!!

Οι νικητές είναι:

  • @maraki_2094
  • @sia.k78
  • @anth1_frg_
  • @xristina__konstantinidou
  • @kariotakiemmanouela

Beauty info:

Τα προϊόντα Benostan, τα οποία διατίθενται στα Φαρµακεία, παρασκευάζονται από πρώτες ύλες που προέρχονται από συγκεκριµένες γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας, όπου παράγονται βιολογικά καλλιεργηµένα βότανα υψηλής ποιότητας και αποτελεσµατικότητας.