Super Διαγωνισμός: Κερδίστε αυτό το συγκλονιστικό "Kallisto Maxi Dress" από την εταιρεία Catewalk

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Super Διαγωνισμός: Κερδίστε αυτό το συγκλονιστικό

Το Youweekly.gr σε συνεργασία με το Catewalk κάνουν δώρο σε μια υπερτυχερή αυτό το συγκλονιστικό "Kallisto Maxi Dress" από την Limited Collection της Κατερίνας Πολλάτου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή ακολουθήστε τα βήματα στην παρακάτω φωτογραφία:

Λίγα λόγια από το Catewalk

"Η αγάπη μας για την μόδα και η ανάγκη για συνεχή ενημέρωση των τελευταίων τάσεων ήταν αυτά που μας ώθησαν στην δημιουργία του ‘’Catewalk’’.

Handpicked κομμάτια, τα περισσότερα limited edition από εμάς, για όλες τις γυναίκες που θέλουν να διαφοροποιηθούν και να ξεχωρίσουν λίγο παραπάνω με το προσωπικό τους στυλ.

Εδώ θα βρείτε αποκλειστικά ελληνικά και ιταλικά brands, καθώς και συλλογές με ιδιαίτερα handmade κομμάτια που σχεδιάστηκαν από την δημιουργό του Catewalk, Κατερίνα Πολλάτου (Cate_Poll) με ενθουσιασμό και αγάπη, για όλες εσάς.

Designed by Cate_Poll: Χειροποίητα κομμάτια από μοναδικής ποιότητας υλικά, σχεδιασμένα και ραμμένα στην Ελλάδα. Ένα νέο brand με limited edition ρούχα και βασικό στόχο να αναδείξει την θηλυκότητα κάθε γυναίκας και να την κάνει να δείχνει αλλά και να αισθάνεται μοναδική.

Σκοπός μας είναι να καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε τα πιο όμορφα, elegant και μοναδικά ρούχα σε ένα online κατάστημα, γιατί στην καθεμία από εμάς αξίζει να νιώθει υπέροχα μέσα σ’αυτά που φοράει!

Γιατί online? ”Because you’re too pretty to have to look for a parking spot!” Είναι πιο εύκολο, δοκίμασε το!

Το τρίπτυχο της επιτυχίας; Ποιότητα , προσιτές τιμές και πολλή πολλή αγάπη σ’ αυτό που κάνουμε.

Και μη ξεχνάτε: ‘’Don’t be like the rest of them darling’’ – COCO CHANEL

Enjoy girls!"