Σούπερ διαγωνισμός: Κέρδισε μια μεσοθεραπεία αντιηλιακής προστασίας (sun block) από το Opsi Derma Clinic!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Σούπερ διαγωνισμός:  Κέρδισε μια μεσοθεραπεία αντιηλιακής προστασίας (sun block) από το Opsi Derma Clinic!

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ! Μην χάνεις λοιπόν την ευκαιρία να απολαύσεις την κάθε στιγμή του και να αφεθείς στο χάδι του ήλιου με απόλυτη ασφάλεια!

Πως θα το πετύχεις αυτό; Με σύμμαχο την πρόληψη-μέσω της αντηλιακής προστασίας- αλλά και τη θεραπεία με εξειδικευμένες μεθόδους όπως η fractional laser και η ενέσιμη μεσοθεραπεία αντιηλιακής θωράκισης (sun block), που εφαρμόζονται στο δερματολογικό κέντρο Opsi Derma Clinic. Και οι δυο τεχνικές έχουν θεαματικά αποτελέσματα ενάντια στα σημάδια της φωτογήρανσης, που προκαλεί η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, ενώ ακόμη συμβάλλουν στη δημιουργία νέου κολαγόνου και ελαστίνης.

διαγωνισμός ομορφιάς

Μάλιστα για να δεις και μόνη σου τη διαφορά το youweekly.gr και το δερματολογικό κέντρο Opsi Derma Clinic ετοίμασαν για σένα ένα μοναδικό διαγωνισμό μέσα από τον οποίο μια (???) σούπερ τυχερή θα κερδίσει μια ενέσιμη μεσοθεραπεία αντιηλιακής θωράκισης (sun block).

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, το μόνο που έχεις κάνεις είναι:

1. Follow τη σελίδα instagram @youweekly.gr και του @opsidermaclinic

2. Like το post του διαγωνισμο

3. Tag δύο φίλες σας!

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στις 30/06!!

Καλή επιτυχία!!

Η νικήτρια είναι:

@maria.moschou

Λίγα λόγια για τη φωτογήρανση...

διαγωνισμός φωτογύρανσης

Οι αρνητικές συνέπειες της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο χωρίς τη χρήση αντηλιακών προϊόντων είναι γνωστές και είναι πιθανό να προκαλέσουν στην επιδερμίδα μας μια σειρά από επικίνδυνες παθήσεις. Ο καρκίνος του δέρματος αποτελεί μονάχα την κορυφή του παγόβουνου, καθώς πέραν αυτού η μη υπεύθυνη έκθεση στον ήλιο μπορεί να οδηγήσει σε φακίδες, εμφάνιση ευρυαγγείων στο πρόσωπο, κηλίδες, λεπτές ρυτίδες, ξηρότητα δέρματος ή και ακτινική υπερκεράτωση.
Στις παραπάνω αρνητικές συνέπειες, θα πρέπει να προσθέσουμε και τη φωτογήρανση, την πρόωρη γήρανση δηλαδή του δέρματός μας, ως απόρροια της ηλιακής ακτινοβολίας.

Τα σημάδια της μάλιστα παραμένουν αόρατα κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας για χρόνια και μπορούμε να τα δούμε μόνο με τη βοήθεια φωτογραφίας UV. Σημείωσε ότι τα άτομα με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα , που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο, είναι τα πιο επιρρεπή στη φωτογήρανση.

Μαρία Ντάση

H Μαρία Ντάση είναι η ιδιοκτήτρια και η Γενική Διευθύντρια τou OPSI DERMA CLINIC. Έχοντας σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ανθρωπιστικές Επιστήμες στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και Advanced Medical Esthetics & Laser Treatments στο ITEC, καθηγήτρια Ιατρικης Αισθητικης στο Progressive Studies University.Διαθέτει 20ετή εμπειρία στον τομέα της Οργάνωσης και Διοίκησης και μετράει πλήθος συνεργασιών με κορυφαίους επιστήμονες του κλάδου της Δερματολογίας.

Opsi Derma Clinic υπεύθυνη