Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα από τα 3 σετ κοσμημάτων Catherine Bijoux

Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα από τα 3 σετ κοσμημάτων Catherine Bijoux

Τα Catherine Bijoux τα γνωρίζουν και τα αγαπάνε όλες οι ψαγμένες fun των κοσμημάτων μόδας. Είναι Ελληνικά, χειροποίητα και με ιδιαίτερο στυλ που το αναγνωρίζουν οι μυημένες.

Πάρε μέρος στον καλοκαιρινό διαγωνισμό και διάλεξε ποιο από τα 3 σετ θα γίνει δικό σου αν είσαι μία από τις 3 νικήτριες:

Κάνε follow στο Instagram τα @catherinebijoux και @youweekly.gr, like στο post και tag σε 3 φίλες σου. Μην ξεχάσεις να κάνεις comment με το ποιο σετ διαλέγεις!

Νικήτριες: @giotatsi_tat , @angelica_talata, @katerinaki_maria

Δες εδώ τα 3 σετ που κληρώθηκαν:

Set 1: Εντυπωσιακό κολιέ και 2 ρυθμιζόμενα δαχτυλίδια από τη Συλλογή Minimal Symmetry, σε επιμετάλλωση από κίτρινο χρυσό 24Κ. Δες τα αναλυτικά εδώ: Κολιέ A4347, δαχτυλίδι D4345 και δαχτυλίδι D4344.

Catherine Bijoux κοσμήματα

Set 2: Σκουλαρίκια κρίκοι και μενταγιόν σε επιμετάλλωση από κίτρινο χρυσό 24Κ από τη Συλλογή Bonding Chain. Δες τα αναλυτικά εδώ: Σκουλαρίκια F9140 και κολιέ μακρύ A4343

Catherine Bijoux κολιέ

Set 3: Σκουλαρίκια χειροποίητα με μαργαριτάρι σε ροζ χρυσό επιμετάλλωση και statement δαχτυλίδι με λουλούδια από τη Συλλογή Precious Flowers. Δες αναλυτικά τα κοσμήματα εδώ: Σκουλαρίκια AF4360 και δαχτυλίδι D4359.

Catherine Bijoux διαγωνισμός