Giveaway time! Κέρδισε μια θεραπεία κρυολιπόλυσης για τέλειο σώμα από το Opsi Derma Clinic!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Giveaway time! Κέρδισε μια θεραπεία κρυολιπόλυσης για τέλειο σώμα από το Opsi Derma Clinic!

Θέλεις να απαλλαγείς από τα ψωμάκια της μέσης καθώς και από το συσσωρευμένο λίπος της κοιλιάς, των γλουτών, των μηρών και των γαμπών; Εάν ναι, τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις τη μέθοδο της Cryolipolysis, που πραγματοποιείται από γιατρό με απόλυτη γνώση του αντικειμένου, συνέπεια και φροντίδα στο Opsi Derma Clinic.

Η διαδικασία είναι ανώδυνη και αναίμακτη, προσφέροντας μόνιμα αποτελέσματα λιπόλυσης χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης επιπλοκών.

Λίγα λόγια για τη θεραπεία

Στοχεύοντας απευθείας στα συσσωρευμένα λιποκύτταρα, η μέθοδος αξιοποιεί τις ελεγχόμενες χαμηλές θερμοκρασίες (από 15 έως 0 βαθμούς Κελσίου), ώστε να προκαλέσει την κρυσταλοποίησή τους και κατ’ επέκταση την αποβολή τους από τον οργανισμό με απόλυτη ασφάλεια μέσω της λεμφικής οδού. Κάθε συνεδρία Cryolipolysis διαρκεί από 35 έως 40 λεπτά, ενώ συστήνεται να γίνεται μία φορά τον μήνα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και μόνιμα, ενώ για το επιθυμητό αποτέλεσμα απαιτείται ένα διάστημα 2 έως 3 μηνών.

Για να διεκδικήσεις αυτή τη μοναδική θεραπεία που θα σου χαρίσει ένα σμιλεμένο κορμί το youweekly.gr και το δερματολογικό κέντρο Opsi Derma Clinic ετοίμασαν για σένα ένα μοναδικό διαγωνισμό. Για να πάρεις μέρος το μόνο που έχεις κάνεις είναι:

    Η παχυσαρκία στην Ελλάδα

    Ανάμεσα στις διάφορες «διακρίσεις» που κατέχει η Ελλάδα σε παγκόσμιο επίπεδο, μία από τις πιο αρνητικές είναι αυτή των ποσοστών παχυσαρκίας! Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Πρωτοβουλίας Επιτήρησης της Παιδικής Παχυσαρκίας (COSI) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), το 42% των αγοριών και το 38% των κοριτσιών στην Ελλάδα είναι υπέρβαρα, ενώ τα ποσοστά παχυσαρκίας αγγίζουν το 20% για τα αγόρια και το 14% για τα κορίτσια. Ειδικότερα, στα παχύσαρκα αγόρια η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση της Ευρώπης μετά την Κύπρο και την Ιταλία (21% και οι δύο), ενώ στα παχύσαρκα κορίτσια, κατέχουμε την τέταρτη θέση, μετά την Κύπρο (19%), την Ισπανία (17%) και τη Μάλτα (15%). Η εν λόγω έκθεση επισημαίνει ότι πέραν τις κληρονομικότητας, σημαντικό ρόλο στην παιδική παχυσαρκία παίζουν και οι διατροφικές συνήθειες.

    Νικήτρια Διαγωνισμού

    • sofiapantelli003