Κερδίστε δωρεάν online μάθημα Γαλλικών από τους καλύτερους!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κερδίστε δωρεάν online μάθημα Γαλλικών από τους καλύτερους!

Η καινούργια σχολική χρονιά ξεκινά κι εμείς θέλουμε να δεχόμαστε μόνο θετικά vibes για το νέο μας ταξίδι προς τη μάθηση, τέλεια ενέργεια και αύρα που μας δίνει μόνο το Petit Paris! Στους χαρούμενους (σχεδόν κουκλίστικους) χώρους του σε Παλαιό Φάληρο, Άνω Γλυφάδα, Εκάλη και Χαλάνδι μικροί και μεγάλοι μαθαίνουμε Γαλλικά με τον πιο διασκεδαστικό και χαρούμενο τρόπο!

Για όσους θέλουν να μάθουν Γαλλικά, στο Petit Paris θα βρουν Γαλλόφωνους καθηγητές με πολυετή διδακτική εμπειρία και θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν σε βάθος τη γλώσσα μέσα από πρωτότυπα κι ευχάριστα μαθήματα και δημιουργικό παιχνίδι!

Όπως άλλωστε τονίζει και η υπεύθυνη του Petit Paris κ. Σαντρίν Οσκιάν, “όλο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα, πρωινό και απογευματινό, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ανάγκη των παιδιών να παίζουν, να δημιουργούν, να πειραματίζονται και να ανακαλύπτουν”. Και αυτός ο στόχος όχι μόνο επετεύχθη αλλά εξελίχθηκε και προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα, αφού το Petit Paris παρέχει πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούμε τα μαθήματά του από το σπίτι!

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα εύκολη, αφού με ένα κλικ στα χρωματιστά κουμπιά (“Lesson 1”, “Lesson 2” κ.λπ.), μεταβαίνουμε στην πλατφόρμα Vimeo και πιο συγκεκριμένα στη σελίδα του “Petit Paris στο Σπίτι”, όπου και μπορούμε να αγοράσουμε με ασφάλεια το κάθε μάθημα. Μετά από την πρώτη μας αγορά, επικοινωνούμε με τα Κέντρα, ώστε να κλείσουμε και ένα rendez-vous με τη δασκάλα για μια ώρα δωρεάν μέσω Skype!

Τώρα του www.youweekly.gr και το Petit Paris προσφέρουν ένα δωρεάν πρόγραμμα online Εκμάθησης Γαλλικών

Tο μόνο που έχετε να κάνετε για να το κερδίσετε είναι:

Η νικήτρια είναι:

@filippa_nk