Giveaway: Κερδίστε ένα σετ για ολοκληρωμένο καθαρισμό προσώπου από την Ziaja!

Ακολουθήστε τα βήματα που αναγράφονται στο άρθρο και δηλώστε συμμετοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Giveaway: Κερδίστε ένα σετ για ολοκληρωμένο καθαρισμό προσώπου από την Ziaja!

Ο σωστός και επιμελής καθαρισμός είναι το Α και το Ω για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Και αυτό γιατί ακόμη και η ρύπανση μπορεί να είναι μια απειλή για το δέρμα σου αφού προκαλεί οξειδωτικό στρες, που οδηγεί σε φλεγμονές.

Έτσι το πρόσωπό σου μπορεί να χάσει σιγά-σιγά τη νεανικότητα και την ελαστικότητά του και να γίνει πιο ξηρό, αφυδατωμένο και ευαίσθητο. Εδώ έρχεται να δώσει τη λύση ο καθαρισμός με τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας όπως είναι οι αφροί καθαρισμού για το πρόσωπο και τα μάτια της Ziaja. Γιατί ξεχωρίζουν…

Η μοναδική τους υφή, σε μορφή αφρού, αναμειγνύεται με τους ρύπους, το σμήγμα και το μακιγιάζ και έτσι πετυχαίνεις έναν ήπιο καθαρισμό με νερό. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι αποτελούνται από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι vegan, ενώ έχουν διακριτικό άρωμα και συνιστώνται για χρήστες φακών επαφής καθώς και για πολύ ευαίσθητα μάτια.

Η σειρά περιλαμβάνει 3 καθαριστικούς αφρούς που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας: Τον αφρό για κανονικές επιδερμίδες (Normal skin), τον αφρό για το ευαίσθητο δέρμα που κοκκινίζει εύκολα (Sensitive & redness prone skin) και τον αφρό για το πολύ ξηρό δέρμα (Dry- Sensitve Skin).

Και για να πάρεις μια μικρή γεύση από τα παραπάνω ετοιμάσαμε για εσένα ένα διαγωνισμό μέσα από τον οποίο 2 τυχερές θα κερδίσουν από ένα σετ με δυο αφρούς καθαρισμού (cleansing foam sensitive &redness prone skin & cleansing foam dry -sensitive skin) Ziaja.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μας το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

Η τυχερή θα ανακοινωθεί στις 7 Δεκεμβρίου!

Οι νικήτες είναι:

eftihia Dandris
Όλια Γεώργιος Μοσκοφίλου