Τίτλος: Κερδίστε το τέλειο lucky charm «Tsarouchi» για το 2021!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τίτλος: Κερδίστε το τέλειο lucky charm «Tsarouchi» για το 2021!

Το κοσμηματοπωλείο ΜΙCHAS Fine Jewellery & Watches στην Κηφισιά μάς χαρίζει το καλύτερο δώρο για τη νέα χρονιά! Το γούρι για το 2021 που προτείνει ο αγαπημένος οίκος κοσμηματοποιίας δεν είναι άλλο από το πιο τέλειο «τσαρούχι», ένα σύμβολο που μας υπενθυμίζει τη γενναιότητα και την ανδρεία των Ελλήνων, αλλά και την παραδοσιακή μας κληρονομιά. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το 2021 είναι χρονιά ορόσημο για την ιστορία μας αφού συμπληρώνονται 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση!

Στο επίσημο site https://www.michas-watches.gr/ μπορείτε να δείτε όλη τη συλλογή με το γούρι ΜΙCHAS Fine Jewellery & Watches για το 2021.

lucky charm «Tsarouchi»

Το «Tsarouchi» που έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε είναι κατασκευασμένο από επιχρυσωμένο μασίφ ασήμι 925° ενώ συνοδεύεται από μαύρο κορδόνι με κούμπωμα από επιχρυσωμένο μασίφ ασήμι 925°, ενώ η τιμή του ανέρχεται στα €95.

Lucky Giveaway!

Για να μπείτε στην κλήρωση για το δικό σας «Tsarouchi» από το κοσμηματοπωλείο ΜΙCHAS Fine Jewellery & Watches, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Μία τυχερή θα κερδίσει!

  • Follow τα @ michas.jewellery και @youweekly.gr, στο Instagram και
  • Comment 3 φίλες σας, στο post του Instagram @youweekly.gr, κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού

Ο νικητής θα κληρωθεί από τα σχόλια του post του διαγωνισμού στις 01/12

Καλή επιτυχία