Μerry Xmas με τέλεια δώρα από τα Starbucks Ready To Drink!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μerry Xmas με τέλεια δώρα από τα Starbucks Ready To Drink!

Τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα μακριά κι έχουμε μπει σε τέλειο γιορτινό mood! Τώρα, μάλιστα, ως γνήσιοι Starbucks lovers έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε την απόλυτη εορταστική επιλογή Starbucks White Chocolate Mocha αλλά και την κορυφαία κλασική επιλογή Starbucks Cappuccino!

Και τα δύο ready-to-drink ροφήματα με τις limited edition εορταστικές συσκευασίες υπόσχονται να μας συνοδεύουν σε κάθε μας γιορτινή δραστηριότητα για να μας χαρίσουν αμέτρητες στιγμές απόλαυσης, όπου και αν βρισκόμαστε! Παραμένουμε ασφαλείς και απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας συνήθεια!

Όλα τα ροφήματα καφέ Starbucks Chilled Classics είναι διαθέσιμα στα ψυγεία των καταστημάτων λιανικής (super market, mini market, περίπτερα) από την Arla Foods Ελλάς. Στη σειρά υπάρχουν ακόμα τα κλασικά ροφήματα καφέ Starbucks Caramel Macchiato, και Starbucks Caffé Latte αλλά και το ξεχωριστό ρόφημα σοκολάτας Starbucks Signature Chocolate καθώς και τα plant – based ροφήματα: Coconut Cocoa Cappuccino, Oat Vanilla Macchiato & Almond Plant-Based Iced Coffee. Δείτε περισσότερα στο starbucksrtd.com/gr

Σούπερ γευστικός διαγωνισμός!

Τώρα τα Starbucks Chilled Classics και το youweekly.gr μάς δίνουν την ευκαιρία να κερδίσουμε τα απολαυστικά Red Cups, δηλαδή το limited edition White Chocolate Mocha και το κλασικό Cappuccino που έρχονται σε μοναδικές Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες.

10 τυχεροί ή τυχερές θα κερδίσουν από 5 τεμάχια κάθε κωδικού (σύνολο 10) οπότε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Follow τη σελίδα instagram @youweekly.gr

Comment 3 φίλες σας, στο post του Instagram @youweekly.gr, κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12/12!

Οι νικητές είναι:

gratsiasgiannis
angie_sot
elenakalantzi
maria.moschou
dthanasis
alekasakis
chrysanthi_no2
lor_kat1
natasa_danousi
un.penseur.effrene