Giveaway: 5 σούπερ τυχεροί θα κερδίσουν από ένα σετ με 4 κρέμες χεριών Ziaja!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Giveaway: 5 σούπερ τυχεροί θα κερδίσουν από ένα σετ με 4 κρέμες χεριών Ziaja!

Κρύο… καιρός για δυο αλλά και για έξτρα φροντίδα στα εκτεθειμένα από τις ακραίες καιρικές συνθήκες χέρια μας! Ο κρύος αέρας, το χιόνι, οι έντονες βροχοπτώσεις αλλά και οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες που αφυδατώνουν τα χέρια μας προκαλώντας ανεπιθύμητους ερεθισμούς και κοκκινίλες. Σύμμαχοί μας σε όλα αυτά θα γίνουν οι 4 υπέροχες κρέμες χεριών Ziaja που έρχονται να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Συγκεκριμένα, στη πλούσια γκάμα της σειράς Ziaja θα βρεις μεταξύ άλλων:

  • Την ενυδατική κρέμα χεριών με πρωτεΐνες μεταξιού & προβιταμίνη Β5, που ενυδατώνει και λειαίνει το δέρμα, ενώ καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς.
  • Τη θρεπτική & αναζωογονητική κρέμα χεριών με κεραμίδια (ceramides), που θρέφει και αναγεννά την επίμαχη περιοχή λειτουργώντας ως ασπίδα προστασίας για το ξηρό, τραχύ και ευαίσθητο δέρμα.
  • Την καταπραϋντική κρέμα ενδυνάμωσης με φυσικό έλαιο argan, η οποία ενισχύει τον υδρο-λιπιδικό φραγμό του δέρματος, καταπραΰνει την ερυθρότητα και αφήνει την επιδερμίδα των χεριών λεία και απαλή.
  • Την προστατευτική κρέμα ενίσχυσης με πρωτεΐνες κασμίρ, που ενυδατώνει τα χέρια-ακόμη και μετά από συχνό πλύσιμο- και καταπραΰνει το ξηρό και σκασμένο δέρμα επαναφέροντας την ελαστικότητα στο δέρμα. Μάλιστα για να πάρεις μια μικρή γεύση από τα παραπάνω ετοιμάσαμε για εσένα ένα διαγωνισμό μέσα από τον οποίο 5 τυχεροί κερδίζουν 1 σετ με 4 κρέμες (1 από κάθε είδος).

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

-Ακολουθήστε το @youweekly.gr στο facebook

-Like στη φωτο του διαγωνισμού

- Comment, στο post του facebook @youweekly.gr, κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού 3 φίλες σας

Η τυχερή θα ανακοινωθεί στις 01/02!!

Καλή επιτυχία!

Για περισσότερα κάνε κλικ στο www.venuselectronics.gr ή επισκέψου το λογαριασμό της εταιρίας στο www.facebook.com/ziajagreece

Oι νικητές είναι:

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
Νtina Rizou
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΦΑΤΑΣ
katerina rigaki
Γεύση Ακούτα