Super διαγωνισμός: Κερδίστε ενα τριήμερο στην Μύκονο, στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Semeli Hotel

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Super διαγωνισμός: Κερδίστε ενα τριήμερο στην Μύκονο, στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Semeli Hotel

Giveaway! Κερδίστε ενα τριήμερο στην Μύκονο, στο Semeli Hotel, στο καλύτερο ξενοδοχείο 5 αστέρων, στην καρδιά της χώρας, με πρωινό και με δωρεάν και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Προσοχή κάντε όσα tag θέλετε με διαφορετικά ονόματα
Ο διαγωνισμός λήγει 18 Μαρτίου, το δώρο έχει ισχύει για έναν χρόνο.

Το εκλεπτυσμένο Semeli Hotel βρίσκεται στη Χώρα της Μυκόνου, 500μ. από την παραλία Μεγάλη Άμμος. Είναι ένα καλαίσθητα διακοσμημένο κατάλυμα με θέα στη θάλασσα, την πόλη ή τον κήπο, θερμαινόμενη πισίνα γλυκού νερού με ξαπλώστρες και σπα.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες στο Semeli Hotel περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, καθιστικό, μαρμάρινο μπάνιο και πόρτες γαλλικού τύπου με θέα στη θάλασσα. Οι κατάλευκοι τοίχοι και ένας κήπος με γεράνια και μπουκαμβίλιες συμπληρώνουν το εξωτερικό σκηνικό των δωματίων. Ορισμένες μονάδες προσφέρουν εσωτερικό ή υπαίθριο υδρομασάζ.

Το à la carte εστιατόριο Thioni σερβίρει πλούσιο μπουφέ πρωινού δίπλα στην πισίνα. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας σερβίρονται πιάτα της ελληνικής και της ιταλικής κουζίνας στον εσωτερικό χώρο ή στη βεράντα που βλέπει στη θάλασσα ή στον κήπο. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε κοκτέιλ στο pool bar του ξενοδοχείου.

Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το γυμναστήριο του Semeli Hotel ή να χαλαρώσουν στο χαμάμ ή με μια συνεδρία μασάζ στο Aegeo Spa. Προσφέρεται επίσης ποικιλία περιποιήσεων προσώπου και σώματος. Περισσότερα στο www.semelihotel.gr @semelihotelmykonos

Το δώρο δίνεται κατόπιν διαθεσιμότητας και θα πρέπει να ενημερώσετε για την πρόθεση σας να μεταβείτε στο ξενοδοχείο ένα μήνα πριν. Ο μήνας Αύγουστος εξαιρείται όπως και τα τριήμερα και οι αργίες. Δικαίωμα ενστάσεων μέχρι 3 ημέρες μετά τον διαγωνισμό. Τα βήματα πρέπει να ακολουθούνται διαφορετικά υπάρχει πιθανότητα ακύρωσης