Super Διαγωνισμός: Ο Τάσος Δούσης & οι Εικόνες σας κάνουν δώρο 4 ημέρες στο Pafsilipon Suites στη Σύρο

Δηλώστε τώρα συμμετοχή!

Super Διαγωνισμός: Ο Τάσος Δούσης & οι Εικόνες σας κάνουν δώρο 4 ημέρες στο Pafsilipon Suites στη Σύρο

Ο Τάσος Δούσης και η εκπομπή Εικόνες έχουν έναν σούπερ διαγωνισμό για εσάς, τώρα που το καλοκαίρι είναι πιο κοντά από ποτέ! 4 ημέρες και 3 νύχτες στο εξαιρετικό Pafsilipon Suites στη Σύρο!

Ένας τυχερός, δηλαδή, θα κερδίσει ένα τετραήμερο ταξίδι για δυο άτομα στην Σύρο με (3) διανυκτερεύσεις στο υπέροχο ξενοδοχείο και με σκάφος από την Syros Quest ο γύρος του νησιού!

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό του Τάσου Δούση πρέπει να κάνεις όλα τα παρακάτω βήματα:

  • follow @tasosdousis @eikonesbytasosdousis
  • follow TikTok eikonesbytasosdousis
  • like στο παρακάτω post
  • tag 2 άτομα στα σχόλια στο παρακάτω post (προσοχή όσα tag θέλετε αλλά με διαφορετικά άτομα)

Το pafsiliponsuites είναι ένα εξαιρετικό νέο μπουτίκ ξενοδοχείο στα «βαπόρια» της Σύρου στην πιο αριστοκρατική γειτονιά του νησιού με τα υπέροχα αρχοντικά. Στις συγκεκριμένες σουίτες είχαμε την τύχη να φιλοξενηθούμε στην αποστολή μας για τις ΕΙΚΟΝΕΣ και περάσαμε καταπληκτικά. Οι ιδιοκτήτες αλλά και όσοι δουλεύουν στο Pafsilipon είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες με απίθανο μεράκι. Οι σουίτες είναι ολοκαίνουργιες και το δυνατό σημείο τους είναι η θέα και ότι με τα πόδια πας στην παραλια «Αστέρια» που είναι και ένα γνωστό beach bar.

Επίσης ο νικητής θα κερδίσει και μια βόλτα τον γύρο του νησιού με φουσκωτό από την εταιρία Syrosquest όπως ακριβώς τον κάναμε και εμείς για τις ΕΙΚΟΝΕΣ. Εξαιρετικοί επαγγελματίες με πάθος για την δουλειά τους και ευγενικά παιδιά.

Προσοχή!

  1. Ο νικητής / νικήτρια θα προκύψει με κλήρωση από πιστοποιημένη εφαρμογή 6 Ιουνίου
  2. O νικητής έχει δικαίωμα να αξιοποιήσει το δώρο του από Απρίλιο ως Οκτώβριο, κατόπιν διαθεσιμότητας και συνεννόησης με το κατάλυμα.
  3. Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια δεν επιχορηγείται, υποστηρίζεται ή διεξάγεται από το instagram, ούτε συνδέεται μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.
  4. Με τη συμμετοχή σας στο giveaway δηλώνετε ότι το instagram απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια.
  5. Για τη συμμετοχή στο giveaway δεν είναι απαραίτητη η πραγματοποίηση κάποιας αγοράς.
  6. Ο νικητής θα ανακοινωθεί μόνο από τον επίσημο λογαριασμό Instagram του @tasosdousis
  7. Πρέπει να ακολουθήσετε όλα τα βήματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό!