Σούπερ διαγωνισμός στο Youweekly.gr: 3 τυχερές θα κερδίσουν από 1 ζευγάρι παπούτσια της εταιρίας Xti footwear Greece

Δηλώστε τώρα συμμετοχή!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σούπερ διαγωνισμός στο Youweekly.gr: 3 τυχερές θα κερδίσουν από 1 ζευγάρι παπούτσια της εταιρίας Xti footwear Greece

To Youweekly.gr λίγο πριν το Πάσχα αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο δώρο στους αναγνώστες τους αλλά και στους διαδικτυακούς του φίλους στα social media, αφού ο διαγωνισμός τρέχει στο προφίλ μας στο instagram που μετρά πάνω από 233 χιλιάδες followers!

Νέος διαγωνισμός στο Youweekly.gr!

Το @youweekly.gr σε συνεργασία με το @xtishoesgr κάνουν δώρο σε 3 τυχερές από ένα ζευγάρι παπούτσια για άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις! Ποιο από τα παραπάνω σας αρέσει περισσότερο; Γράψτε μας στα σχόλια

  • like στο post
  • follow @youweekly.gr
  • tag 3 φίλες στα σχόλια

H XtishoesGR βρίσκεται στον χώρο της μόδας και ειδικότερα του παπουτσιού για πάνω από 30 χρόνια. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ισπανικής εταιρίας XTI στην Ελλάδα και προμηθεύει τα καταστήματα με brands όπως: Xti, Refresh, Carmela.

H XtishoesGR κάθε σεζόν παρουσιάζει τις πιο ολοκληρωμένες συλλογές σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια, καθώς και τσάντες. Επίσης για τους Vegan φίλους μας διαθέτει 2 brands (Xti, Refresh) με το πιστοποιητικό vegan από τον παγκόσμιο οργανισμό PETA.

Ο νικητής θα προκύψει με κλήρωση από τον λογαριασμό @youweekly.gr! Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί 22/4/2024

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια δεν διεξάγεται δεν προωθείτε και δεν υποστηρίζετε από το Instagram! Με την συμμετοχή σας επιβεβαιώνεται ότι το Instagram απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για την συγκεκριμένη ενέργεια

Νικητές

  1. ntina_mert
  2. zellomelloone
  3. to3otaki