To No1 Grand Μασούτης ανοίγει τις πόρτες του στην Γλυφάδα!

Από την Παρασκευή 8/12 θα γίνει ο απόλυτος προορισμός food shopping στην Αθήνα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
To No1 Grand Μασούτης ανοίγει τις πόρτες του στην Γλυφάδα!

H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. έχει μια σχέση φιλική και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές εδώ και χρόνια, φροντίζοντας πάντα να είναι στο πλευρό τους μέσα από κινήσεις που δείχνουν ξεκάθαρα πως η εταιρεία δίνει μεγάλη βάση στον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Έτσι λίγο πριν απο τις γιορτές των Χριστουγέννων μια... grand έκπληξη περιμένει τους πελάτες, αφού το 1ο Grand Μασούτης στην Αττική είναι γεγονός.

Το κατάστημα στην Γλυφάδα ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 8/12 στις 10:30 το πρωί με πολλές εκπλήξεις για όλους και είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί τους καταναλωτές σε έναν εντυπωσιακό χώρο, που υπόσχεται να κάνει τα ψώνια σου... παιχνιδάκι! Ξέχασε την ταλαιπωρία και τις καθυστερήσεις και κάνε τις αγορές σου στο 1ο Grand Μασούτης πιο άνετα και ξεκούραστα από ποτέ.

Νέο περιβάλλον

Ένας πολυβραβευμένος εργοδότης, εκ των μεγαλύτερων στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε παρά να στέκεται διαρκώς δίπλα στον καταναλωτή και τις ανάγκες του. Εδώ και 47 χρόνια τα καταστήματα λιανικής Μασούτης αποδεικνύουν καθημερινά πως σημείο αναφοράς τους αποτελεί ο άνθρωπος και οι ανάγκες του.

Σήμερα η ανάγκη για ανανέωση στον τρόπο που γίνονται οι αγορές έγινε έμπνευση για το νέο κατάστημα Μασούτης Γλυφάδας. Ένα πρότυπο κατάστημα με έμφαση στα φρέσκα προϊόντα, ακόμα φιλικότερο περιβάλλον αγορών, επιπλέον παροχές και όλα όσα μπορούν να κάνουν κάθε επίσκεψη εδώ ακόμα καλύτερη.

Με το 1ο Grand Μασούτης ενισχύεται ουσιωδώς η παρουσία της αλυσίδας στην Αττική, αριθμώντας πλέον άνω των 60 καταστημάτων, ενώ ο στρατηγικός σχεδιασμός περιλαμβάνει το άνοιγμα και επιπλέον καταστημάτων σε κομβικές περιοχές των Αθηνών.

μασούτης γλυφάδα

Η Διαμαντής Μασούτης, άλλωστε, έχει ως βασική της αρχή να ικανοποιεί τις ανάγκες και επιθυμίες των καταναλωτών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τους προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών, μέσα από την υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, που είναι διαχρονικά και σταθερά αδιαπραγμάτευτη.

Δείτε επίσης: Mas card από τον Μασούτη με μοναδικά προνόμια

Έτσι στο ολοκαίνουργιο 1o Grand Μασούτης στην Αττική τα προνόμια για τους καταναλωτές είναι σημαντικά, με την άνετη, γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση με 8 ταμεία αλλά και με 83 άτομα προσωπικό θα πεις “αντίο” στην ταλαιπωρία και την αργοπορία. Επιπλέον, σε περιμένουν 200 θέσεις parking για άμεση προσβασιμότητα, κάνοντας εδώ τις αγορές σου “παιχνιδάκι”.

Στα Τμήματα Μασούτης θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι

Για να καλύψει όλο και περισσότερες ανάγκες το 1ο Grand Μασούτης στην Γλυφάδα διαθέτει νέα Τμήματα, με καθημερινή έμφαση σε πραγματικά προσιτές τιμές για όλους, ενώ πολλαπλές και ποίκιλλες πολύ δυνατές προσφορές θα σε περιμένουν εδώ κάθε μέρα:

  • Ζαχαροπλαστείο
  • Έψηση - έτοιμο φαγητό & διανομή κατ' οίκον
  • Sushi
  • Αρτοπωλείο
  • Κρεοπωλείο
  • Ιχθυοπωλείο
  • Μαναβική
  • Τυριά/Αλλαντικά

Στα highlights σημείωσε την πολύ ιδιαίτερη, με εξαιρετικά ενημερωμένη Κάβα του καταστήματος με εντυπωσιακό σχεδιασμό.

Με σεβασμό στο περιβάλλον

Ο αυθεντικός σεβασμός και η φροντίδα προς το περιβάλλον είναι το σπουδαιότερο μέλημα της Διαμαντής Μασούτης, με μηχανισμούς εξοικονόμησης ενέργειας. Το σύστημα εξαερισμού Plasma Quad, είναι μοναδικό στον κλάδο, ενώ η ψυκτική εγκατάσταση των ψυγείων του καταστήματος, χρησιμοποιούν την τεχνολογία του CO2, το οποίο έχει καλύτερη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.

grand μασούτης

Επιπλέον, όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος, το δυναμικό καταστροφής του όζοντος (ODP) του C02 είναι 0 και το δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη (GWP) είναι 1, που είναι πολύ μικρότερο από αυτό των φθοριούχων ψυκτικών μέσων.

Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του CO2 που χρησιμοποιείται για την ψύξη είναι χημικό και βιομηχανικό υποπροϊόν που εκπέμπεται από τα εργοστάσια, η χρήση CO2 ως ψυκτικού μέσου είναι σαν την ανακύκλωση ή την καθυστέρηση της εκπομπής αυτών των καυσαερίων, κάτι που είναι αρκετά ωφέλιμο για το περιβάλλον.

Ο κλιματισμός γίνεται με συστήματα αντλιών θερμότητας, οι οποίες υπάγονται στις ΑΠΕ. Οι εσωτερικές μονάδες διαθέτουν ειδικά φίλτρα, τα οποία συγκρατούν και εξουδετερώνουν ιούς και βακτήρια, ενώ ο φωτισμός γίνεται στο σύνολό του με LED, για την καλύτερη λειτουργία και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Εδώ θα βρεις επίσης 4 κάδους ανακύκλωσης για Μαγειρικό λάδι, Λαμπτήρες, Ηλεκτρικές συσκευές και Μπαταρίες, ενώ τα καρότσια και τα καλαθάκια των πελατών είναι από χρησιμοποιημένα ναυτικά δίχτυα και σχοινιά αλιείας.

“Γιατί στην Μασούτης αγαπάμε το περιβάλλον!”

Εμπορικές προσφορές (με ισχύ από 8 έως 24/12)

H Διαμαντής Μασούτης αφουγκράζεται πάντα τις ανάγκες των καταναλωτών και προσπαθεί να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγορές τους, προσφέροντας καθημερινά εμπορικές προσφορές που κάνουν καλό στην... τσέπη μας! Έτσι με αφορμή το άνοιγμα του Νο1 Grand Μασούτης στην Γλυφάδα οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους τις εξής προσφορές:

1) 500 τυχεροί κερδίζουν πόντους αξίας 20€ στην mascard

2) 200 τυχεροί κερδίζουν από 1 πολυλειτουργικό σετ εργαλείων μαγειρικής

3) Τυχερό Καρότσι. Ανα 1 ώρα, 1 τυχερός – στο ταμείο – πριν ολοκληρωθεί η συναλλαγή θα κερδίζει τα ψώνια που έκανε.

4) Μεγάλες κληρώσεις δώρων αξίας : 8.000€

5) Οι πελάτες που θα εκδίδουν, νέα κάρτα mascard, θα λαμβάνουν αυτόματα 200 πόντους (6€) με την προϋπόθεση να καταχωρούν τα στοιχεία τους.

6) Το φυλλάδιο που θα κυκλοφορήσει από 8-24/12 έχει πολύ ανταγωνιστικές προσφορές. Είναι πολύ δυνατό.

7) Επιλεγμένα προϊόντα που υπάρχουν στο φυλλάδιο εγκαινίων προσφέρονται έως και 50% πιο φθηνά με τη mascard

Θα το βρεις εδώ:

μασούτης χάρτης

Info

Για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές μπες στο masoutis.gr.