Το Survivor επιστρέφει: Αυτή είναι η περίφημη συνταγή για τα πιτάκια που έφτιαχνε ο Ντάνος στον Άγιο Δομίνικο

Γνωστά και ως Ντανοπιτάκια

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Το Survivor επιστρέφει: Αυτή είναι η περίφημη συνταγή για τα πιτάκια που έφτιαχνε ο Ντάνος στον Άγιο Δομίνικο

Το απόγευμα της Πέμπτης 16/11 επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Survivor στους τηλεοπτικούς δέκτες του ΣΚΑΙ αφού κυκλοφόρησε το επίσημο trailer (δείτε το εδώ), το οποίο μας θύμισε άπειρες στιγμές του συγκεκριμένου ριάλιτι που απασχολεί εδώ και χρόνια το τηλεοπτικό κοινό.

Μια από αυτές ήταν που μας άνοιξε και την όρεξη αφού κάπως έτσι με όλες αυτές τις εικόνες στο trailer μας ήρθαν στα μυαλό τα ντανοπιτάκια του Γιώργου Αγγελόπουλου που κάποτε ήταν ανάρπαστα... Κι όχι απλά μας ήρθαν στο μυαλό αλλά τα ξαναφτιάξαμε κιόλας και παρακάτω μπορείτε να βρείτε κι εσείς την συνταγή γιατί πραγματικά, είναι πολύ καλή!

Τι θα χρειαστείς για τα Ντανοπιτάκια

  • Αλεύρι
  • Νερό
  • Καρύδα (νερό και τριμμένη)
  • Αλάτι
  • Λάδι

Εκτέλεση

  1. Φτιάχνουμε το κλασικό ζυμάρι με αλεύρι, νερό, λίγο αλάτι και όσο νερό βγάλει η καρύδα. Προσθέτουμε τριμμένη καρύδα και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα ωραίο ζυμάρι. Αν χρειάζεται, προσθέστε κι άλλο αλεύρι.
  2. Πλάθουμε τα πιτάκια μικρά και λεπτά ενώ παράλληλα, ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι. Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές και μόλις ροδίσουν, τα βγάζουμε σε ένα πιάτο. Αν θέλετε να γίνουν πλούσια σε γεύση και υφή προσθέστε περισσότερο λάδι στο τηγάνι.