Επιστρέφει το Survivor - Η επίσημη ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού και το πρώτο trailer

Σοκ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πλέον είναι επίσημο, το αγαπημένο reality επιβίωσης επιστρέφει και αυτό δεν είναι άλλο από το Survivor, που όπως όλα δείχνουν θα προβάλλεται για ακόμα μία φορά μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ. Το γεγονός έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τη μορφή ενός video story, το οποίο "προδίδει" και το πρώτο τρέιλερ για τη φετινή σεζόν, ο παρουσιαστής του, Γιώργος Λιανός (δείτε εδώ πιο κούκλος Έλληνας ηθοποιός κάνει συζητήσεις με το κανάλι).

Το πρώτο επίσημο trailer του Survior διά χειρός του Γιώργου Λιανού

Η Σοφιάνα Αβραμάκη στο Survivor 2024

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει τα δοκιμαστικά για το Survivor 2024 έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται, μάλιστα, σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Η παραγωγή του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί, φαίνεται να έχει δώσει περισσότερο βαρύτητα στην ομάδα των Μαχητών, μια ομάδα που αυτή τη σεζόν θα φέρει στο προσκήνιο νέα πρόσωπα, χωρίς ωστόσο να έχει παραμελήσει τους διάσημους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου το πρωί της Τρίτης 14/11, έχει ήδη κλείσει η πρώτη διάσημη! Την γνωρίσαμε κατά την συμμετοχή της στο Survivor 5 όπου αναδείχθηκε νικητής ο Στάθης Σχίζας, κι όπως φαίνεται ο κύκλος της με το ριάλιτι δεν έχει κλείσει.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη, λοιπόν, όχι απλά φέρεται να έχει συμφωνήσει για το νέο κύκλο του παιχνιδιού, αλλά σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ έχει κλείσει και το μισθολογικό της κομμάτι, το οποία ανέρχεται στις 2.500 ευρώ την εβδομάδα.

Ο νέος κύκλος του Survivor θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον Ατζούν Ιλιτζαλί αφού ο προηγούμενος δεν είχε πάει όσο καλά ήθελε και ήλπιζε - όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης - οπότε αυτή την φορά κάποια πράγματα θα αλλάξουν! Για την ακρίβεια οι μισθοί των συμμετεχόντων θα δεχθούν... μείωση είτε των διάσημων είτε των επωνύμων ενώ θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές στα δώρα και στα έπαθλα αλλά αυτά θα τα δουν αργότερα, ανάλογα με το πως θα τσουλάνε τα επεισόδια!

Αξίζει να σημειωθεί πως όσον αφορά την ομάδα των Μαχητών, έχει έρθει στη δημοσιότητα το όνομα της Δήμητρας Γεωργαντή, μιας εθελόντριας πυροσβέστης η οποία ανέβασε μια φωτογραφία στα social media της από την ημέρα που επισκέφθηκε την Acun Medya. Μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση, ωστόσο, υπάρχουν ερωτηματικά για το αν θα κλείσει η συμφωνία γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε χρόνια με το συγκεκριμένο project οι ιθύνοντες εκτιμούν την διακριτικότητα και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ολοφάνερο πως αυτό δεν υπήρξε...

Ελπίζουμε η βιασύνη της Δήμητρας να μην της στοιχίσει την θέση της στο παιχνίδι.