Το μαύρο χριστουγεννιάτικο δέντρο που ΔΕΝ θα ξεστολίσεις - Ο διακοσμητής των επωνύμων Νίκος Κωνστάντης προτείνει

4 διαφορετικές χρωματικές προτάσεις για όλα τα βαλάντια!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης

Στολισμένα δέντρα, λαμπιόνια και εορταστικές μελωδίες μας φτιάχνουν την διάθεση και μας φέρνουν ολοένα και περισσότερο κοντά στο κλίμα των εορταστικών ημερών. Ο διακοσμητής των επωνύμων Νίκος Κωνστάντης που ξέρει πάντα πως να μας εντυπωσιάζει με τις προτάσεις του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 δίνει 4 διαφορετικές ιδέες για τον στολισμό των δέντρων σας για να μην τρέχετε και δεν φτάνετε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Υπέροχα χριστουγεννιάτικα δέντρα για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας στο γιορτινό τραπέζι που δεν θα παίρνουν τα μάτια τους από πάνω του, προτάσεις και ιδέες με στολίδια για κάθε τσέπη, και το αποτέλεσμα; Σίγουρα θα είναι τόσο φαντασμαγορικό που δεν θα σας κάνει διάθεση να τα ξεστολίσετε...

Με τον δικό του ευφάνταστο τρόπο, ο κορυφαίος διακοσμητής βρέθηκε στο κατάστημα με τα εποχιακά είδη «Seasons Stores» στον Γέρακα και δείχνει αποκλειστικά στο youweekly.gr τις δικές του 4 διαφορετικές προτάσεις για στολισμό δέντρων σε χρώματα και μοναδικούς συνδυασμούς για μικρά και μεγάλα παιδιά...

Δείτε επίσης: Οικονομικές ιδέες για να στολίσετε το σπίτι σας τα Χριστούγεννα - πέρα από το δέντρο! (Βίντεο)

Οι 4 διαφορετικές χρωματικές προτάσεις

  1. Το φλογερό μπορντοκόκκινο δέντρο! Η πρώτη πρόταση του διακοσμητή που θα κάψει καρδιές... «Ένα κλασικό δέντρο στημένο με τα κλασικά χρώματα, το μπορντό, το κόκκινο, διακοσμημένο με χρυσά στολίδια από πορσελάνη και μπάλες ζωγραφισμένες με ιδιαίτερες φιγούρες», λέει ο Νίκος Κωνστάντης που το προτείνει κυρίως για σπίτια που έχουν κλασική διακόσμηση και για μεγάλα σαλόνια ενιαία με την τραπεζαρία.
  2. Συνδυασμός μαύρου- χρυσού! «Για μένα το μαύρο είναι το απόλυτο χρώμα, εάν θέλετε να έχετε ένα ιδιαίτερο ύφος το σπίτι σας. Το μαύρο είναι ένα στοιχείο διακόσμησης που προσδίδει μια πολυτέλεια», λέει ο Νίκος Κωνστάντης που συνδυάζει το επιβλητικό δέντρο με υφασμάτινα λουλούδια μαύρα, λεοπάρ και χρυσά με γούστο και φαντασία, ενώ στην βάση του αντί για φάτνη τοποθετεί διάφορα χρυσά στολίδια. «Είναι ένα δέντρο πολύ ιδιαίτερο που όποιος μπει μέσα στο σπίτι σας θα έχει να πει έναν πολύ καλό λόγο για τον στολισμό του και για την φαντασία που σας διακρίνει», συμπληρώνει ο διακοσμητής.
  3. Παραμυθένιο δέντρο σε μπλε αποχρώσεις! Ακόμα ένα εντυπωσιακό δέντρο σε μπλε και γαλάζιες αποχρώσεις σε συνδυασμό με λευκά στολίδια προτείνει ο διακοσμητής για όλα τα σπίτια. Και συμπληρώνει: «Το σίγουρο είναι ότι εάν στόλιζα ένα τέτοιο δέντρο και είχα αρκετό χώρο, δεν θα το ξεστόλιζα ποτέ. Όταν έχεις ένα ιδιαίτερο δέντρο με τέτοια ιδιαίτερα στολίδια που είναι έργα τέχνης και με χειροποίητες μπάλες με πολυτέλεια θέλεις να το βλέπεις συνέχεια».
  4. Το φυστικόδεντρο που αγαπάνε τα κορίτσια! «Με μπρονζέ στολίδια, το φυστικί δέντρο μοιάζει με παραμυθένιο και το προτιμάνε περισσότερο τα νεαρά κορίτσια», είναι η τέταρτη πρόταση του διακοσμητή που μεταξύ άλλων δείχνει οικονομικά στολίδια και μπάλες που ξεκινάνε από 0,50 λεπτά. «Βάλτε γυαλί στο δέντρο σας, προτιμήστε τις γυάλινες μπάλες που θα δώσει περισσότερο πολυτέλεια», συμπληρώνει.