Ανδρέας Φουστάνος: Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι του πλαστικού χειρουργού – Κάθε αντικείμενο έχει συναισθηματική αξία

«Ακόμα και στους γάμους μου δεν μπορούσα να κάτσω στο σπίτι μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: Γιάννης Παπαργύρης
Φωτογραφίες: Γιάννης Παπαργύρης

Το επώνυμό του έχει γίνει συνώνυμο με την πλαστική χειρουργική και την αισθητική, επομένως δεν θα γινόταν να απουσιάζει από την προσωπική του κατοικία. Ο Ανδρέας Φουστάνος διατηρεί ένα εντυπωσιακό σπίτι στην Κηφισιά, διακοσμημένο με πίνακες, αντικείμενα συναισθηματικής αξίας και φωτογραφίες δικές του ή από αγαπημένα του πρόσωπα.

«Ό,τι έχω μες στο σπίτι μου έχει μία συναισθηματική αξία. Δεν μ' αρέσει να κρατάω πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν», σημειώνει ο αναγνωρισμένος πλαστικός χειρουργός για το σπίτι που τον φιλοξενεί εδώ και περίπου δεκαπέντε χρόνια. «Έχω αλλάξει αρκετά σπίτια κατά καιρούς. Σε ένα σπίτι κοιτάω τη βολή μου, το θεωρώ ένα μέρος για να ξεκουραστείς. Δεν το έχω για τίποτα άλλο», λέει χαρακτηριστικά ο Αντρέας Φουστάνος αφού δεν θεωρεί τον εαυτό του σπιτόγατο σε καμία περίπτωση!

Δείτε επίσης: Ηλίας Ψινάκης: Εμπιστεύτηκε τα μαγικά χέρια του Ανδρέα Φουστάνου - Φωτογραφίες την ώρα που κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπό του

Ο Ανδρέας Φουστάνος δεν δηλώνει... σπιτόγατος

«Αυτό ήταν πάντα ένα πρόβλημα. Ακόμα και μες στους γάμους μου δεν μπορούσα να κάτσω στο σπίτι μου», λέει με χιούμορ για να συμπληρώσει: «Μ' αρέσει το έξω, γι' αυτό και δεν μπορώ να μένω σε απομονωμένες περιοχές, θέλω να είμαι μέσα στον κόσμο». Δείτε φωτογραφίες από τον χώρο του:

Ανδρέας Φουστάνος σπίτι
Ανδρέας Φουστάνος σπίτι
Ανδρέας Φουστάνος σπίτι
Ανδρέας Φουστάνος σπίτι
Ανδρέας Φουστάνος σπίτι
Ανδρέας Φουστάνος σπίτι


Ο Ανδρέας Φουστάνος μαγειρεύει ο ίδιος, καθώς του αρέσει, αλλά κι επειδή θέλει πάντα υπάρχει κάτι στο σπίτι του όταν επιστρέφει. Η μοντέρνα και τακτοποιημένη κουζίνα του κλέβει την παράσταση... Πάντως παρότι βρίσκεται σε σχέση αυτήν την περίοδο, δεν συγκατοικεί με την σύντροφό του, ούτε την αφήνει να μπει στην κουζίνα, αφού εμπιστεύεται περισσότερο τα δικά του χέρια.

Ανδρέας Φουστάνος σπίτι
Ανδρέας Φουστάνος σπίτι

Οι δηλώσεις του μετά την πρόσφατη ληστεία στο σπίτι του

Πρόσφατα ο Ανδρέας Φουστάνος έπεσε θύμα ληστείας. Σε δηλώσεις του στο Happy Day είπε σχετικά: «Ήταν αργά το βράδυ κατά τη μία, έχω και εγώ ευθύνη για αυτό, γιατί καθόμουν με ανοιχτό παράθυρο, μια εποχή, που είχαν γίνει πολλά συμβάντα. Πηδήξανε στον κήπο και μπήκανε από την μπαλκονόπορτα, τρεις ένοπλοι και με ακινητοποίησαν. Έκαναν μία βόλτα μέσα στο σπίτι και έψαξαν. Πήραν χρήματα και κάποια ρολόγια και με άφησαν δεμένο και έφυγαν».

«Προσπάθησα και πήγα σε ένα ντουλάπι, όπου είχα ένα κοφτήρι, εργαλείο και έκοψα τα τάι ραπ, που μου είχαν δέσει στα χέρια και πήρα την αστυνομία. Τέτοιες καταστάσεις ή τις ξεπερνάς με χιούμορ ή τις κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή. Ούτε με κακοποίησαν, ούτε τίποτα. Ήταν πολύ προσεκτικοί, μου έκαναν πολύ εντύπωση, ήταν πολύ επαγγελματίες», κατέληξε ο Ανδρέας Φουστάνος.