Ηλίας Ψινάκης: Εμπιστεύτηκε τα μαγικά χέρια του Ανδρέα Φουστάνου - Φωτογραφίες την ώρα που κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπό του

Έτσι αποκαλύφθηκε η είδηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ανδρέας Φουστάνος αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς γιατρούς της Αθήνας στο είδος του, καθώς ο πρώην σύζυγός της Νατάσας Θεοδώριδου έχει κάνεις πλαστικές επεμβάσεις σε μερικά από τα πιο γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Eπειδή όμως το κομμάτι των πλαστικών για πολλούς εξακολουθεί να αποτελεί ταμπού - παρατηρούμε να υπάρχει μια μυστικότητα από όσους έχουν φτάσει στο ιατρείο του Ανδρέα Φουστάνου. Ένας είναι εκείνος ωστόσο, που μίλησε ανοιχτά και απενοχοποιημένα για το λίφτινγκ στο πρόσωπό του.

Ο λόγος για τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος εμπιστεύτηκε τα χέρια του γνωστού πλαστικού χειρουργού. Μάλιστα ο γνωστός manager είχε φωτογραφηθεί μέσα στο χειρουργείο, που έκανε πριν από χρόνια για να ''κάψει'' από μόνος του την είδηση της επέμβασης (δείτε τον εδώ να τα ''σπάει'' σε νυχτερινό μαγαζί).

Σε πρόσφατες δηλώσεις του Ανδρέα Φουστάνου στο Πάμε Δανάη τον είδαμε να μιλάει για το λίφτινγκ του Ψινάκη αλλά και για άλλα γνωστά στο ευρύ κοινό πρόσωπα.

Οι αποκαλύψεις του Ανδρέα Φουστάνου για το λίφτινγκ του Ηλία Ψινάκη

«Ο Ηλίας Ψινάκης είχε προγραμματίσει να δημοσιοποιήσει το λίφτινγκ. Μου είχε πει μια πολύ σωστή τοποθέτηση τότε: ''Αν το κρύψω και το μάθουνε, θα αρχίσει το κουτσομπολιό. Εγώ θα το δημοσιοποιήσω και θα το κάψω''.

Και όντως το έκανε. Εμείς βιντεοσκοπήσαμε την επέμβαση από μόνοι μας και μετά το πήρε, δικό του ήταν και το έκανε ό,τι ήθελε. Ήταν πολλά τα πικρόχολα και αρνητικά σχόλια. Λίγοι άνθρωποι μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις κατά αυτόν τον τρόπο. Θέλει θάρρος. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει κανέναν άντρα σε όλη μου την καριέρα, που να είπε εγώ έλκανα λίφτινγκ», είπε ο Ανδρέας Φουστάνος.

Το χλιδάτο σπίτι του Ψινάκη στον Μαραθώνα

Ο γνωστός μάνατζερ έχει χτίσει μια μεγάλη καριέρα στο χώρο της ελληνικής showbiz και ένα από τα δώρα που έκανε στον εαυτό του είναι το χλιδάτο του σπίτι στον Μαραθώνα (όπου γυρίζεται το γηροκομείο).

Στην διακόσμηση έχει βάλει όλο του το γούστο. Οι καπιτονέ καναπέδες, αλλά και η επιβλητικότητα της πελώριας βιβλιοθήκης εντυπωσιάζουν, ενώ έχει επιμεληθεί και την παραμικρή λεπτομέρεια. Περνώντας στον εξωτερικό χώρο δεν γίνεται να μην ζηλέψεις την τεράστια πισίνα που το βράδυ φωτίζεται. Η βίλα είναι τριώροφη με άπειρα δωμάτια.