Τα έσπασε στην κυριολεξία ο Ψινάκης - Πέταγε το ένα πιάτο μετά το άλλο σε νυχτερινό μαγαζί της Τουρκίας (Βίντεο)

Ξεσάλωμα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
iliaspsinakis - instagram
iliaspsinakis - instagram

Ο Ηλίας Ψινάκης απολαμβάνει τα ελληνικά νησιά με τα τουρ του να μην έχουν σταματημό! Πρόσφατα ο γνωστός manager καλλιτεχνών ήταν στη Ρόδο και συνέχεια βρέθηκε λίγο πιο δίπλα, στα τουρκικά παράλια.

Με αναρτήσεις του στο instagram βλέπουμε πως περνάει το χρόνο του, καθώς ο Ηλίας Ψινάκης πάντα μοιράζεται στα social media τις καλύτερες στιγμές του (δείτε τον εδώ ξημερώματα στη συναυλία της Βίσση στη Μύκονο).

Τα τελευταία του posts είναι πάνω σε σανίδα σε μία παραλία και στη συνέχεια έδειξε μέσα από ένα βίντεο, πως διασκέδασε στην Τουρκία, σε βραδινό μαγαζί με ελληνική μουσική με τον Ηλία Ψινάκη να σπάει πιάτα.

Η βραδινή έξοδος του Ηλία Ψινάκη σε μαγαζί της Τουρκίας

«Μια υπέροχη Ελληνική βραδιά στα Τουρκικά παράλια!!!», έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης.

Λίγα λόγια για τον Ηλία Ψινάκη

Γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα και οι γονείς του είναι ο Παναγιώτης και η Αλίκη Ψινάκη. Μεγάλωσε στις Φιλιππίνες και στις ΗΠΑ. Ο πατέρας του διέθετε εργοστάσιο ηλεκτρονικών ειδών. Στο Ηνωμένο Βασίλειο ο Ψινάκης σπούδασε διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα και μάρκετινγκ και πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα και στα δύο.

Στην αρχή της καριέρας του εργάστηκε ως μοντέλο μόδας. Ακολούθως ασχολήθηκε με τη συγγραφή σεναρίου για μια ελληνική τηλεοπτική σειρά. Στη συνέχεια ανέλαβε μάνατζερ του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά. Μετά το τέλος της 16χρονης συνεργασίας του με τον Σάκη Ρουβά το 2004, αποφάσισε να διαχειριστεί τη δική του καριέρα στο χώρο της ψυχαγωγίας και εμφανίστηκε ως κριτής σε τηλεοπτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης όπως το Super Idol, το Dream Show, το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και το The X-Factor.