Χρυσό και υπερπολυτελές - Φωτογραφία από το σαλόνι της Μαρίνας Πατούλη

Υπερπαραγωγή με τα όλα της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χρυσό και υπερπολυτελές - Φωτογραφία από το σαλόνι της Μαρίνας Πατούλη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία εντυπωσιακή φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της στο Πανόραμα Βούλας.

Οι φήμες για το πόσο πολυτελές είναι το σπίτι που έχει διακοσμήσει η Μαρίνα Πατούλη τα τελευταία χρόνια είναι πολλές και βγαίνουν αληθινές με κάθε φωτογραφία που κυκλοφορεί.

Η Μαρίνα Πατούλη λοιπόν, το βράδυ του Σαββάτου (2/10), λίγο πριν την έξοδό της, πόζαρε στο σαλόνι τους σπιτιού της με ένα εντυπωσιακό total black σύνολο. Την προσοχή των followers ωστόσο δε θα μπορούσε να μην τραβήξει η χρυσή σερβάντα που βρίσκεται πίσω της καθώς και όλα τα χρυσά διακοσμητικά που έχει μπροστά της.

Φωτογραφία από το σπίτι της Μαρίνας Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη σαλόνι

"Θύελλα" με την φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη ντυμένη στα λευκά

Η Μαρίνα Πατούλη είναι καθημερινή χρήστης των social media και κυρίως του Instagram. Μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές τόσο από βόλτες της, όσο και από τα επαγγελματικά της βήματα θέλοντας να ενημερώσει τον κόσμο.

Χθες 25/9 λοιπόν, λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση που έκανε με την Μόνικα Μπελούτσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό ντυμένη με ένα λευκό κοστούμι.

Με την φωτογραφία λοιπόν αυτή, θέλησε να ενημερώσει πως:

«Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Δράσης για την Κλιματική Αλλαγή, η Πρόεδρος του Δικτύου @sdg_17_greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

«Η κλιματική αλλαγή δεν είναι ένα θεωρητικό ή εικονικό ζήτημα. Είναι ένα ζήτημα υπαρκτό με σοβαρές συνέπειες που επηρεάζουν πλέον κάθε χώρα σε κάθε ήπειρο. Είναι κοινή η πεποίθηση πως η παγκόσμια δράση για τη διαχείριση της κλιματικής κρίσης είναι επείγουσα σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδα, και με τη συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων μερών, κοινωνίας των πολιτών και του ιδιωτικού τομέα. Eίναι πλέον, περισσότερο από ποτέ, αναγκαία για την αντιμετώπιση της κλιμακούμενης κλιματικής και περιβαλλοντικής κρίσης, με στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλούς ευημερούντος, δίκαιου και βιώσιμου μέλλοντος.

Στην κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας για την κλιματική κρίση, ως Δίκτυο για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών στη χώρα μας, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης που διανύουμε, έχουμε ενεργοποιήσει τα μέλη μας να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την αφύπνιση της κοινωνίας, των πολιτών κάθε ηλικίας στην κατεύθυνση της ανάληψης δράσης για το Κλίμα, που σχετίζεται ζωτικά με ευημερία των επόμενων γενεών», και τα σχόλια προκλήθηκε "θύελλα", καθώς ήταν δεκάδες.