Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Μαρίνας Πατούλη - Τα χρυσά έπιπλα και οι βασιλικοί καναπέδες

Το εσωτερικό του είναι σαν παλάτι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Μαρίνας Πατούλη - Τα χρυσά έπιπλα και οι βασιλικοί καναπέδες

Η Μαρίνα Πατούλη μένει σε ένα πολύ εντυπωσιακό που μοιάζει με παλάτι σπίτι στην περιοχή της Πεύκης. Η καθηγήτρια ελληνικής φιλολογίας, όπως μπορούμε να καταλάβουμε απο την διακόσμηση, έχει αδυναμία στο χρυσό χρώμα, για αυτό και επικρατεί παντού, ειδικά στο σαλόνι και την κουζίνα της.

Μάλιστα, στο σπίτι αυτό έμενε πολλά χρόνια με τον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη πριν από το χωρισμό τους, που είχε γίνει πρώτο θέμα σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές, πριν από λίγους μήνες.

Η οικία λοιπόν που μένει πλέον η Μαρίνα Πατούλη κα ο γιος της, είναι διακοσμημένη με χρυσά έπιπλα, καλόγουστους πίνακες και ακριβά χαλιά. Ενώ, κλέβουν την παράσταση κλέβουν και οι επιβλητικοί καναπέδες που μοιάζουν με βασιλικοί και η εσωτερική σκάλα που διαθέτει το σπίτι.

Φωτογραφία από το σπίτι της Μαρίνας Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη σπίτι

Φωτογραφίες από το σπίτι του μένει η Μαρίνα Πατούλη μετά το χωρισμό

Φωτογραφίες από το σπίτι του μένει η Μαρίνα  Πατούλη

σπίτι Μαρίνα Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη Πεύκη σπίτι

Μαρίνα Πατούλη Γιώργος Πατούλης σπίτι

Ευχάριστη είδηση για τον Γιώργο και την Μαρίνα Πατούλη

Την ονομαστική του εορτή είχε ο γιος του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη. Το πρώην ζευγάρι μάλιστα θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια. Μπορεί οι δυο τους να έχουν πια τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, ωστόσο πάντα θα τους ενώνει ο καρπός του έρωτα τους, Αλέξανδρος.

Με αφορμή λοιπόν την ονομαστική εορτή του, οι δυο περήφανοι γονείς προχώρησαν σε αναρτήσεις, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

“Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες! Χρόνια πολλά Αλέξανδρε παληκάρι μου, να προχωράς στη ζωή με σταθερά βήματα και να συνεχίσεις να μας κάνεις περήφανους”, έγραψε ο Γιώργος Πατούλης.

Η Μαρίνα Πατούλη, από την μεριά της, που πριν λίγο καιρό έκανε και μια δημόσια έκκληση, έγραψε: “Χρόνια πολλά στο αστέρι της ζωής μου,στον μονάκριβο μου Αλέξανδρο!!!Να χαίρεστε τους /τις αγαπημένους σας!!!!Ευχαριστώ από καρδιάς για τις συγκινητικές κ ολόθερμες ευχές από όλες τις μανούλες κ από όλους σας”.